Je bent onlangs gestart als ondernemer en bent op zoek naar een administratiekantoor. Je wilt je bezig houden met ondernemen en de administratie uit handen geven, zonder omkijken ernaar. Je bent je ervan bewust dat een goede administratie het begin van een succesvolle ondernemerschap kan zijn en wilt de administratie volledig of gedeeltelijk uit handen geven. Bij MANDS ben je aan het juiste adres. Via onderstaand formulier kan je een offerte opvragen, maar als je met ons telefonisch of per mail contact wilt opnemen, dan kan dat natuurlijk ook.

Je bent reeds al jaren ondernemer en bent ontevreden over je huidige administratie- of accountantskantoor. Je schrikt van de tarieven en krijgt onverwachts hoge rekeningen. Je merkt op dat je huidige adviseur zich niet betrokken opstelt, waardoor je geen juiste en tijdige advies krijgt. Dit zijn een aantal voorbeelden van ergernissen die wij van ondernemers horen wanneer ze bij ons aankloppen. Wij kunnen je laten zien dat het ook op een andere manier kan. Met onze jarenlange ervaring, deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid laten we zien dat het anders kan.

Wil je weten wat MANDS voor je kan betekenen? Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

Direct offerte aanvragen

Door het invullen van onderstaand formulier krijgen we een beter beeld van je onderneming en wensen, en kunnen we je snel een passende offerte toesturen.

Naam

Bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoon (optioneel)

Wat is de rechtsvorm van je onderneming?

In welk branche is je onderneming actief?

Wat wil je precies uitbesteden?

Hoeveel ingaande facturen heb je per jaar?

Hoeveel uitgaande facturen heb je per jaar?

Wat is de termijn voor het indienen van je periodieke aangiften Omzetbelasting?

Hoeveel personeel heb je in dienst?

Beschrijving van de opdracht (optioneel)