Wie ergert zich er niet aan? De administratie.

Je wilt je natuurlijk als ondernemer voor 100% kunnen concentreren op je kernactiviteiten, het ondernemen. Je hebt hier natuurlijk alle tijd voor nodig. MANDS begrijpt dat goed en daarom zorgen wij ervoor dat je geen omkijken hebt naar de financiële administratie. Wij kunnen voor je periodiek de administratie verzorgen, je administratie ondersteunen, administratie geheel overnemen of je helpen bij het opzetten van een geheel nieuwe administratiesysteem. Ook als je een interne administrateur binnen je onderneming hebt, kunnen wij je hierbij bijstaan.

Als ondernemer ben je wettelijk verplicht de gegevens correct te administreren, bij te houden en te bewaren, hetgeen afgestemd is op de aard van je bedrijf. Een goed opgezette en overzichtelijke administratie is van groot belang: niet alleen om aan je wettelijke verplichtingen te voldoen, maar ook voor een gezonde bedrijfsvoering en om eventueel tijdig sturing te kunnen geven.

Wij zijn een modern en jong administratiekantoor, waarbij wij gebruik maken van de software van Exact Online. Op basis van onze ervaring en deskundigheid gaan we uiterst efficiënt en effectief te werk. Je zult geen spijt hebben als je met MANDS gaat samenwerken.

Geïnteresseerd in onze diensten? Vul dan het contact formulier in. Een adviseur van ons zal direct contact met je opnemen. Wil je liever snel een korte vraag stellen? Via onze chat applicatie kan je live chatten met één van onze medewerkers.