Elk ondernemer wil het liefst zo weinig mogelijk belasting betalen. Dat kunnen wij begrijpen. Daarnaast wil je als ondernemer natuurlijk ook voldoen aan je fiscale verplichtingen, zonder al te veel onnodige tijd eraan kwijt te zijn.

Wij hebben de expertise in huis om je gebruik te laten maken van de kansen die de fiscale wetten en regels je bieden, en deze optimaal te benutten. Wij adviseren je op een dusdanige manier zodat je zo min mogelijk belasting betaald. Wij zijn continu op de hoogte van nieuwe en veranderende wet- en regelgeving en de ontwikkelingen hieromtrent. Deze ontwikkelingen passen wij, waar nodig, toe aan je persoonlijke situatie en wensen.

Wij verzorgen o.a. de volgende fiscale aangiften:

  • Omzetbelasting
  • Loonbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Dividendbelasting

Wij weten dat het erg lastig is om een goede administratiekantoor te vinden! Elk administratiekantoor roept namelijk hetzelfde. Daarom laten  wij het liever zien en leggen we je uit waarom we anders zijn. Geïnteresseerd? Vul dan het contact formulier in. Een adviseur van ons zal direct contact met je opnemen. Wil je liever snel een korte vraag stellen? Via onze chat applicatie kan je live chatten met één van onze medewerkers.