Heb je als ondernemer personeel in dienst of ben je van plan om personeel aan te nemen? Dan moet je een salarisadministratie bijhouden. Dit betekent dat je elke maand op een correcte manier aangifte loonheffingen moet doen en de betalingen moet afdragen aan de Belastingdienst. Wij weten als geen ander dat het voeren van een salarisadministratie veel onnodige tijd voor je in beslag kan nemen. Daarnaast is het voeren van een salarisadministratie specialistisch werk. Deskundigheid op het gebied van wetgeving en fiscaliteit is een vereiste. Wij kunnen de volledige salarisadministratie voor je verzorgen, waarbij je een vaste prijs per loonstrook betaalt. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen wij je deze zorg ontnemen.

Het uitbesteden van de salarisadministratie vergt dan alleen vanuit jouw kant dat de salarismutaties tijdig aangeleverd dienen te worden. Wij zorgen daarna voor een correcte en tijdige verwerking van deze gegevens. Wij kijken altijd naar de specifieke branche, wanneer wij je salarisadministratie verzorgen. Dit betekent dan ook dat wij de CAO goed bekijken, en zorgen voor een goede inrichting van de salarisadministratie en de arbeidsvoorwaarden.

Over onze tarieven zijn wij transparant. Je betaalt een vast tarief van € 15,- per loonstrook. Simpel en duidelijk.

Bij het uitbesteden van de salarisadministratie aan MANDS ontnemen wij de volgende zorgen van je:

  • Aanmelden belastingdienst
  • Aangifte loonheffingen
  • Opstellen arbeidsovereenkomsten
  • Salarisstroken opstellen
  • Controlelijsten opstellen
  • Jaaropgaven opstellen

 

Geïnteresseerd in onze diensten? Vul dan het contact formulier in. Een adviseur van ons zal direct contact met je opnemen. Wil je liever snel een korte vraag stellen? Via onze chat applicatie kan je live chatten met één van onze medewerkers.