Boekhoudkantoor Vlaardingen

Boekhoudkantoor Vlaardingen

MANDS boekhoudkantoor Vlaardingen biedt een breed scala aan expertise bij de dienstverlening en diensten voor het MKB en non-profit organisaties. Beginnend met informatie en advies over het opstarten van een nieuwe onderneming, gevolgd door het bijhouden en administreren van de financiële gegevens, het tussentijds adviseren van de onderneming tot het samenstellen van de jaarrekening behoren allen tot de kernactiviteiten van MANDS boekhoudkantoor Vlaardingen.

Succesvol zaken doen; MANDS boekhoudkantoor Vlaardingen

Administratie en belastingen vormen de basis van MANDS boekhoudkantoor Vlaardingen, waar nodig aangevuld met specialistische kennis. Onze adviseurs zijn oprecht geïnteresseerd in u, uw bedrijf en uw familie. Dat is onze kracht!

Bent u op zoek naar een professionele en vakbekwame boekhoudkantoor uit Vlaardingen, dan bent u bij MANDS op het juiste adres.

Breed aanbod aan diensten

Wij adviseren u bij het aansturen van uw organisatie. MANDS  biedt u een breed aanbod aan diensten:

De professionals van MANDS zijn een toegevoegde waarde voor uw bedrijf. In het dagelijkse leven wordt uw bedrijf geconfronteerd met diverse uiteenlopende zaken en vragen. Wij kunnen u hierbij begeleiden en staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

U wilt zich natuurlijk als ondernemer voor 100 procent kunnen concentreren op uw kernactiviteiten. MANDS boekhoudkantoor Vlaardingen begrijpt dat goed en daarom zorgen wij ervoor dat u geen omkijken heeft naar zaken als salaris- en bedrijfsadministratie.

Wij kunnen voor u periodiek de administratie verzorgen, uw administratie ondersteunen, uw administratie geheel overnemen of u helpen bij het opzetten van een geheel nieuwe administratiesysteem.

MANDS boekhoudkantoor Vlaardingen heeft de expertise in huis om uw onderneming optimaal te laten presteren in het – vaak ondoorzichtige – fiscaal-juridische speelveld.

Wij verzorgen de aangiften van uw omzetbelasting, loonheffing, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en dividendbelasting.

Als u op zoek bent naar een financieel adviseur of wilt u een investeringsanalyse opstellen, dan kan MANDS boekhoudkantoor Vlaardingen u van dienst zijn.

Wij zetten hoog in als het gaat om het geven van financieel advies en daarom zijn wij in de markt ook bekend als dé financiële coach voor ondernemers. De financiële  adviseurs van MANDS  helpen ondernemers bij het bepalen van de juiste koers van het bedrijf en hierbij willen we verder gaan dan uitsluitend naar de cijfers te kijken.

De jaarrekening is de financiële verantwoording van uw bedrijf. Het document is een belangrijke bron van informatie voor u, uw bank of de fiscus. Voor de samenstelling van de jaarrekening is de nodige deskundigheid vereist. De professionals van MANDS bezitten de benodigde deskundigheid en ervaring om uw jaarrekening voor te bereiden en op te stellen.

  • Salarisadministratie
  • Subsidieaanvragen
  • Organisatieadvies
  • Juridisch advies
  • Automatiseringsadvies

boekhoudkantoor vlaardingen