Boekhoudkantoor

MANDS boekhoudkantoor biedt een breed scala aan expertise bij de dienstverlening en diensten voor het MKB en non-profit organisaties. Beginnend met informatie en advies over het opstarten van een nieuwe onderneming, gevolgd door het bijhouden en administreren van de financiële gegevens, het tussentijds adviseren van de onderneming tot het samenstellen van de jaarrekening behoren allen tot de kernactiviteiten van MANDS.

Succesvol zaken doen; MANDS boekhoudkantoor

Administratie en belastingen vormen de basis van MANDS, het boekhoudkantoor, waar nodig aangevuld met specialistische kennis. Onze adviseurs zijn oprecht geïnteresseerd in u, uw bedrijf en uw familie. Dat is onze kracht!

Bent u op zoek naar een professionele en vakbekwame boekhoudkantoor, dan bent u bij MANDS op het juiste adres.

Breed aanbod aan diensten

Wij adviseren u bij het aansturen van uw organisatie. MANDS boekhoudkantoor biedt u een breed aanbod aan diensten:

U wilt zich natuurlijk als ondernemer voor 100 procent kunnen concentreren op uw kernactiviteiten. MANDS begrijpt dat goed en daarom zorgen wij ervoor dat u geen omkijken heeft naar zaken als salaris- en bedrijfsadministratie.

Wij kunnen voor u periodiek de administratie verzorgen, uw administratie ondersteunen, uw administratie geheel overnemen of u helpen bij het opzetten van een geheel nieuwe administratiesysteem.

MANDS  heeft de expertise in huis om uw onderneming optimaal te laten presteren in het – vaak ondoorzichtige – fiscaal-juridische speelveld.

Wij verzorgen de aangiften van uw omzetbelasting, loonheffing, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en dividendbelasting.

De jaarrekening is de financiële verantwoording van uw bedrijf. Het document is een belangrijke bron van informatie voor u, uw bank of de fiscus. Voor de samenstelling van de jaarrekening is de nodige deskundigheid vereist. De professionals van MANDS boekhoudkantoor bezitten de benodigde deskundigheid en ervaring om uw jaarrekening voor te bereiden en op te stellen.

  • Salarisadministratie
  • Subsidieaanvragen
  • Organisatieadvies
  • Juridisch advies
  • Automatiseringsadvies

boekhoudkantoor