Over Mands

We zijn een full service administratie- en belastingadvieskantoor voor de regio Rotterdam en Den Haag. We staan voor betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening voor het MKB en hanteren hierbij scherpe en transparante tarieven, simpel en duidelijk.

MANDS is opgericht in 2006 en heeft in 2014 haar tweede vestiging geopend. We bestaan alweer 11 jaar en hebben ruime ervaring in een groot aantal branches. Daarnaast hebben we een praktijkgerichte opstelling en investeren we continu in een duurzame vertrouwensrelatie met onze klanten. Wij zijn direct betrokken bij onze klanten en denken vanuit ons vakgebied op een ondernemende manier met hen mee. Iedere onderneming dient een andere aanpak te genieten om het best mogelijke resultaat te kunnen behalen. Dat vinden wij, waardoor persoonlijke aandacht voor onze klanten voorop staat.Met vestigingen in Den Haag en Rotterdam zijn wij goed bereikbaar voor de ondernemers in de regio.

Om de kwaliteit te waarborgen en de service optimaal te houden is ervoor gekozen om ons aan te sluiten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). NOAB is dé brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadviseurs die zich richten op het MKB. Het NOAB-lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit en aan een pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier. Wil je liever snel een korte vraag stellen? Via onze chat applicatie kan je live chatten met één van onze medewerkers.