HORECASECTOR

De horecasector is zeer uitgebreid en divers, van traditionele restaurants tot aan ijssalons en broodjeszaken. Ons dienstverlening is voor elk horecabedrijf een maatwerkoplossing en is daardoor perfect afgestemd op de specifieke behoefte van de ondernemer. Dit betekent dan ook dat de financiële- en salarisadministratie aan alle wettelijke eisen voldoet. We staan voor betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening en hanteren hierbij scherpe en transparante tarieven, simpel en duidelijk.

 

RUIME KLANTENPORTEFEUILLE

Restaurants, snackbars en cateringbedrijven zijn onderdeel van onze kern horecaportefeuille. Ook andere gelegenheden die op consumptie zijn gericht, zoals lunchrooms, shoarmazaken, fastfoodrestaurants, pannenkoekenhuizen en ijssalons, behoren tot ons klantenbestand. Wij hebben ruime ervaring met horecabedrijven, en bieden een full service oplossing voor onze klanten.

  • traditionele restaurants
  • fastfood restaurants
  • cafés
  • broodjeszaken
  • shoarmazaken

 

CONTACT

Geïnteresseerd in onze diensten? Vul dan het contact formulier in. Een adviseur van ons zal direct contact met je opnemen. Wil je liever snel een korte vraag stellen? Via onze chat applicatie kan je live chatten met één van onze medewerkers.