FULL SERVICE KANTOOR

We hebben een praktijkgerichte opstelling en investeren we continu in een duurzame vertrouwensrelatie met onze klanten. Wij zijn direct betrokken bij onze klanten en denken vanuit ons vakgebied op een ondernemende manier met hen mee. Iedere onderneming dient een andere aanpak te genieten om het best mogelijke resultaat te kunnen behalen. Dat vinden wij, waardoor persoonlijke aandacht voor onze klanten voorop staat. Wij doen waar wij goed in zijn en willen er graag voor zorgen dat jij je bezig houdt met hetgeen waarin jij goed bent; ondernemen!

MANDS Rotterdam is een volwaardig NOAB-lid.  We staan garant voor een kwalitatief goede en solide administratie. Wij hebben de expertise in huis om je gebruik te laten maken van de kansen die de fiscale wetten en regels je bieden, en deze optimaal te benutten.

 

DIVERSITEIT SECTOREN

Ook in een hoop diverse sectoren hebben we een verscheidenheid aan klanten, van detail- en groothandelsbedrijven tot aan IT dienstverleners en webshops! We zijn een full service administratie- en belastingadvieskantoor voor de regio Rotterdam en Den Haag. We staan voor betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening voor mkb ondernemers en hanteren hierbij scherpe en transparante tarieven, simpel en duidelijk.

 

CONTACT

Geïnteresseerd in onze diensten? Vul dan het contact formulier in. Een adviseur van ons zal direct contact met je opnemen. Wil je liever snel een korte vraag stellen? Via onze chat applicatie kan je live chatten met één van onze medewerkers.