Boekhouder Den Haag vast tarief

Mands boekhouder Den Haag voor MKB ondernemers

MANDS, de boekhouder van Den Haag, biedt een uitgebreid pakket aan diensten voor het MKB. Het bijhouden van de boekhouding en het geven van belastingadvies behoren tot onze kerndiensten, want onze jarenlange ervaring in de branche zorgt voor onze onderscheid. Daarnaast zijn we specialist in het samenstellen van de jaarrekening.

Wij hebben een breed aanbod van diensten, waarbij kwaliteit voorop staat. Dit is dan ook de reden dat wij uitsluitend samenwerken met hoogopgeleide specialisten, zodat de kwaliteit gewaarborgd wordt.

Met een boekhouder Den Haag succesvol zaken doen!

Administratie en belastingen vormen de basis van MANDS, waar nodig aangevuld met specialistische kennis. Onze adviseurs zijn oprecht geïnteresseerd in jouw en je bedrijf, hetgeen resulteert in een constructieve samenwerking. Dat is onze kracht!

Ben je op zoek naar een professionele en vakbekwame boekhouder dat ook lid is van de NOAB, omdat je kwaliteit gegarandeerd wilt hebben. Dan ben je bij MANDS boekhouder Den Haag aan het juiste adres.

Vrijblijvend Offerte Aanvragen

Wat zijn de tarieven?

Je wilt als ondernemer precies weten wat je van een boekhoudkantoor kan verwachten. Je wilt vooraf duidelijkheid hebben over de tarieven. Hierover zijn wij transparant. Onze tarieven hangen af van de hoeveelheid werk dat onze specialisten ermee gemoeid zijn. Simpel en duidelijk. Je betaalt als ondernemer een vast bedrag per periode. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en voorkomen we dat ondernemers aan het einde van het jaar plotseling hoge rekeningen ontvangen.

Wij hebben  onze werkzaamheden en bijbehorende tarieven ondergebracht in 4 verschillende abonnementen. Hieronder tref je een overzicht aan van onze abonnementen. Je kan via MANDS ook op basis van een uurtarief diensten afnemen.

Bekijk de tarieven

Breed aanbod aan diensten

MANDS boekhouder Den Haag biedt een breed aanbod aan diensten. Allereerst adviseren wij je bij het aansturen van jouw onderneming.

Daarnaast zijn de professionals van MANDS boekhouder in Den Haag een toegevoegde waarde voor jouw bedrijf. Waarschijnlijk wordt je in het dagelijkse leven vaak geconfronteerd met diverse uiteenlopende zaken en vragen. Wij kunnen je hierbij begeleiden en staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je problemen op te lossen.

Salarisadministatie

Heb je als ondernemer personeel in dienst of ben je van plan om personeel aan te nemen? Hoogstwaarschijnlijk moet je dan een salarisadministratie bijhouden. Dit betekent dat je elke maand op een correcte manier aangifte loonheffingen moet doen en de betalingen moet afdragen aan de Belastingdienst.

Wij weten als geen ander dat het voeren van een salarisadministratie veel onnodige tijd voor je in beslag kan nemen. Daarnaast is het voeren van een salarisadministratie specialistisch werk, want deskundigheid op het gebied van wetgeving en fiscaliteit is een vereiste. Wij kunnen de volledige salarisadministratie voor je verzorgen, waarbij je een vaste prijs per loonstrook betaalt. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen wij je deze zorg ontnemen.

 Administratie

Allereerst wil je jezelf als ondernemer voor 100 procent kunnen concentreren op je onderneming, omdat je liever bezig bent met hetgeen waarin je goed bent. MANDS boekhouder Den Haag begrijpt dat goed. Via MANDS heb je geen omkijken naar zaken betreffende je boekhouding. Wij zijn een modern en jong administratiekantoor, waarbij we gebruik maken van de software van Exact Online. Wij gaan uiterst efficiënt en effectief te werk, hetgeen resulteert in een grote kostenbesparing.

 

Belastingadvies

MANDS boekhouder Den Haag heeft de expertise in huis om jouw onderneming optimaal te laten presteren in het fiscale speelveld, waarbij we rekening houden met alle fiscale kortingen en besparingsmogelijkheden, zodat je niet onnodig belasting hoeft te betalen.

Wij verzorgen de volgende aangiften:

  • Omzetbelasting
  • Loonheffingen
  • Vennootschapsbelasting
  • Inkomstenbelasting
boekhouder den haag