Contactgegevens

Heb je een vraag, wil je een vrijblijvende afspraak maken of wil je meer informatie over onze diensten en tarieven? Neem gerust contact met ons op.

Bezoek ons

Goudsesingel 249, 3031 EL Rotterdam

w

Bel ons

010 – 818 32 63

Mail ons

info@mands.nl

Stuur een bericht

Wil je liever je vraag of suggestie per bericht met ons delen, dan kan dat uiteraard ook.

Veelgestelde vragen

 

Waarom kiezen voor MANDS?

Sinds 2006 hebben we honderden ondernemingen bijgestaan met de realisatie van hun ambities, groei, (verdere) automatisering maar vooral ook in de administratie en belastingzaken. We maken gebruik van de laatste technologie in ons vakgebied.

Eerste afspraak gratis?

Uiteraard is de eerste afspraak, ongeacht of dit een intakegesprek of orienterend gesprek is, geheel vrijblijvend en kosteloos.

Waarom online samenwerken?

Wij stimuleren ondernemers om zo veel mogelijk online de administratie bij te houden. Situatie afhankelijk kan je compleet of gedeeltelijk digitaal met ons samenwerken. We kijken samen wat de beste optie is voor beiden.

Wanneer is een accountantsrapport nodig?

In de meeste gevallen is een accountantsrapport niet nodig. De kosten van een accountantsrapport kunnen in de duizenden Euro’s oplopen. Dit is in de meeste gevallen onnodig. Toch komt het voor dat een accountantsrapport nodig is. Hierbij kan je denken aan situaties waarbij bijvoorbeeld overheidsubsidies zijn gemoeid.

NOAB, wat betekent het?

NOAB staat voor Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen en biedt ondernemers een garantie van kwaliteit. NOAB kantoren volgen permanente educatie en passen deze informatie toe bij de dienstverlening.

Waarom vaste prijzen?

Transparant samenwerken is fijn. Hierbij spelen de diensten en prijzen ook een rol. Met de ervaring die we thuis hebben, kunnen we de inschatting vooraf zo zorgvuldig mogelijk maken. Zo kunnen we de ondernemers vaste prijzen vooraf bieden. De ondernemer weet precies wat er betaald moet worden en wordt hiermee niet achteraf verrast. Dat is fijn samenwerken!

Hoe over te stappen naar MANDS?

Wens je de boekhouding en alle verwante zaken onder te brengen bij ons, dan kan dat wat vraagtekens opwekken. Dat is niet nodig. Wij gaan in gesprek met jou en vragen vervolgens alle relevante gegevens op van je huidige boekhouder. Dit doen we op een collegiale en professionele manier, waarbij jij voorop staat.

Onze slimme tips om schade te voorkomen

Start een gesprek

010 – 818 32 63

Contact

Goudsesingel 249

3031 EL Rotterdam

Stuur een bericht

info@mands.nl

contactformulier

made with ♥ in Rotterdam