Diensten

MANDS biedt een breed scala aan expertise bij de dienstverlening voor het MKB en non-profit organisaties. Beginnend met informatie en advies over het opstarten van een nieuwe onderneming, gevolgd door het bijhouden en administreren van de financiële gegevens, het tussentijds adviseren van de onderneming tot het samenstellen/beoordelen van de jaarrekening, behoren allen tot de kernactiviteiten van MANDS.

Administratie en belastingen vormen de basis, waar nodig aangevuld met specialistische kennis. Onze adviseurs zijn oprecht geïnteresseerd in jou en je bedrijf. Dat is onze kracht!

Wij zijn een full service administratie- en advieskantoor voor het MKB en bieden een breed aanbod aan diensten:

Het juiste administratiekantoor vinden in Rotterdam en Den Haag is lastig! Elk administratiekantoor roept namelijk hetzelfde. Daarom laten  wij het liever zien en leggen we je uit waarom we anders zijn. Geïnteresseerd? Vul dan het contact formulier in. Een adviseur van ons zal direct contact met je opnemen. Wil je liever snel een korte vraag stellen? Via onze chat applicatie kan je live chatten met één van onze medewerkers.