De administratie! Wie ergert zich er niet aan?

Je wilt je natuurlijk als ondernemer voor 100% kunnen concentreren op je kernactiviteiten, het ondernemen. Je hebt hier natuurlijk alle tijd voor nodig. MANDS begrijpt dat goed en daarom zorgen wij ervoor dat je geen omkijken hebt naar de financiële administratie. Wij kunnen voor je periodiek de administratie verzorgen, je administratie ondersteunen, administratie geheel overnemen of je helpen bij het opzetten van een geheel nieuwe administratiesysteem. Ook als je een interne administrateur binnen je onderneming hebt, kunnen wij je hierbij bijstaan.

 

Als ondernemer ben je wettelijk verplicht de gegevens correct te administreren, bij te houden en te bewaren, hetgeen afgestemd is op de aard van je bedrijf. Een goed opgezette en overzichtelijke administratie is van groot belang: niet alleen om aan je wettelijke verplichtingen te voldoen, maar ook voor een gezonde bedrijfsvoering en om eventueel tijdig sturing te kunnen geven.

Intern bijhouden, wij controleren

De wat grotere bedrijven hebben vaak administratieve medewerkers in dienst of een externe controller voor de boekhouding en administratie. Zij houden dan zelf de financiële mutaties bij in een boekhoudsoftware. Voordeel is dat de onderneming dan inzicht heeft in de financiële gang van zaken. Echter om er zeker van te zijn dat de ingeboekte gegevens juist en volledig zijn, is het raadzaam om een externe bureau in te schakelen. In dit geval kan MANDS de ingeboekte administratie controleren, de belastingaangiftes verzorgen en een jaarrekening samenstellen.

Waarom MANDS?

Je bent als ervaren ondernemer ontevreden over je huidige administratiekantoor of accountantskantoor. De tarieven laten je schrikken en je ontvangt onverwachts hoge rekeningen. Je merkt op dat je huidige adviseur zich niet betrokken opstelt, want je krijgt geen juiste en tijdige advies. Met onze jarenlange ervaring, deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid laten wij zien dat het anders en beter kan.

Ben je ook van mening dat het anders en beter kan? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij zullen laten zien dat het anders kan.

MANDS in het kort

We zijn een full service administratie- en belastingadvieskantoor voor de regio Rotterdam en Den Haag. MANDS staat voor betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening voor het MKB, en hanteert scherpe en transparante tarieven, simpel en duidelijk.

Wij zijn een modern en jong administratiekantoor, waarbij we gebruik maken van de software van Exact Online. Op basis van onze ervaring en deskundigheid gaan we uiterst efficiënt en effectief te werk.

Sinds 2006 verlenen wij diensten aan ondernemers en hebben ruime ervaring in een groot aantal branches. Daarnaast hebben we een praktijkgerichte opstelling en investeren we continu in een duurzame vertrouwensrelatie met onze klanten. Wij zijn direct betrokken bij onze klanten en denken vanuit ons vakgebied op een ondernemende manier met hen mee. Iedere onderneming heeft een andere aanpak nodig om het best mogelijke resultaat te kunnen behalen. Dat vinden wij, waardoor persoonlijke aandacht voor onze klanten voorop staat.

Ondernemen is jouw ding; Boekhouden iets minder. Logisch.

Daarom zijn wij er. We helpen je graag verder.

Start een gesprek

010 – 818 32 63

Contact

Goudsesingel 249

3031 EL Rotterdam

Stuur een bericht

info@mands.nl

contactformulier

made with ♥ in Rotterdam