Bedrijfsadvies

Als je op zoek bent naar een financieel adviseur of een investeringsanalyse wilt laten opstellen, dan kan MANDS je van dienst zijn.

Wij zetten hoog in als het gaat om het geven van bedrijfsadvies en daarom zijn wij in de markt ook bekend als dé financiële coach voor ondernemers. De financiële adviseurs van MANDS helpen ondernemers bij het bepalen van de juiste koers van het bedrijf en hierbij willen we verder gaan dan uitsluitend naar de cijfers te kijken. Zodoende kunnen we bedrijfsadvies op maat geven.

Onze adviseurs gaan met je in overleg en analyseren het probleem. Nadat het probleem is vastgelegd, vindt de behandeling hiervan plaats, waarna wij deze omzetten naar een specifiek en concreet advies.

Onderdelen bedrijfsadvies

Wij verzorgen o.a. de volgende bedrijfsadviezen:

  • Financiering
  • Herstructurering
  • Fusie en overname
  • Bedrijfswaardering
  • Keuze rechtsvorm
  • Aanvraag financiering
  • Prognoses

Waarom MANDS?

Je bent als ervaren ondernemer ontevreden over je huidige administratiekantoor of accountantskantoor. De tarieven laten je schrikken en je ontvangt onverwachts hoge rekeningen. Je merkt op dat je huidige adviseur zich niet betrokken opstelt, want je krijgt geen juiste en tijdige advies. Met onze jarenlange ervaring, deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid laten wij zien dat het anders en beter kan.

Ben je ook van mening dat het anders en beter kan? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij zullen laten zien dat het anders kan.

Wat leveren wij?

We zijn een full service administratie- en boekhouder voor de regio Rotterdam en Den Haag. MANDS staat voor betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening voor het MKB, en hanteert scherpe en transparante tarieven, simpel en duidelijk. Wij zijn een modern en jong administratiekantoor, waarbij we gebruik maken van de software van Exact Online. Op basis van onze ervaring en deskundigheid gaan we uiterst efficiënt en effectief te werk.

Ondernemen is jouw ding; Boekhouden iets minder. Logisch.

Daarom zijn wij er. We helpen je graag verder.

Start een gesprek

010 – 818 32 63

Contact

Goudsesingel 249

3031 EL Rotterdam

Stuur een bericht

info@mands.nl

contactformulier

made with ♥ in Rotterdam