Belastingen, goed geregeld via MANDS

Elk ondernemer wil het liefst zo weinig mogelijk belasting betalen. Dat kunnen wij begrijpen. Daarnaast wil je als ondernemer natuurlijk ook voldoen aan je fiscale verplichtingen, zonder al te veel onnodige tijd eraan kwijt te zijn.

Wij hebben de expertise in huis om je gebruik te laten maken van de kansen die de fiscale wetten en regels je bieden, en deze optimaal te benutten. Wij adviseren je op een dusdanige manier zodat je zo min mogelijk belasting betaald. Wij zijn continu op de hoogte van nieuwe en veranderende wet- en regelgeving en de ontwikkelingen hieromtrent. Deze ontwikkelingen passen wij, waar nodig, toe aan je persoonlijke situatie en wensen.

NOAB lid

NOAB is dé brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadviseurs die zich richten op het MKB. Het NOAB-lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit en aan een pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.

MANDS Rotterdam is een volwaardig NOAB-lid.  We staan garant voor een kwalitatief goede en solide administratie. Wij hebben de expertise in huis om je gebruik te laten maken van de kansen die de fiscale wetten en regels je bieden, en deze optimaal te benutten.

Waarom MANDS?

Je bent als ervaren ondernemer ontevreden over je huidige administratiekantoor of accountantskantoor. De tarieven laten je schrikken en je ontvangt onverwachts hoge rekeningen. Je merkt op dat je huidige adviseur zich niet betrokken opstelt, want je krijgt geen juiste en tijdige advies. Met onze jarenlange ervaring, deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid laten wij zien dat het anders en beter kan.

Ben je ook van mening dat het anders en beter kan? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij zullen laten zien dat het anders kan.

Wat leveren wij?

We zijn een full service administratie- en belastingadvieskantoor voor de regio Rotterdam en Den Haag. MANDS staat voor betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening voor het MKB, en hanteert scherpe en transparante tarieven, simpel en duidelijk. Wij zijn een modern en jong administratiekantoor, waarbij we gebruik maken van de software van Exact Online. Op basis van onze ervaring en deskundigheid gaan we uiterst efficiënt en effectief te werk.

Wij verzorgen o.a. de volgende fiscale aangiften:

  • Omzetbelasting
  • Loonbelasting
  • Vennootschapsbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Dividendbelasting

Ondernemen is jouw ding; Boekhouden iets minder. Logisch.

Daarom zijn wij er. We helpen je graag verder.

Start een gesprek

010 – 818 32 63

Contact

Goudsesingel 249

3031 EL Rotterdam

Stuur een bericht

info@mands.nl

contactformulier

made with ♥ in Rotterdam