Jaarrekening

Voor het opstellen van de jaarrekening voor jouw eenmanszaak, V.O.F., B.V. of Stichting ben je bij MANDS aan het juiste adres. De jaarrekening wordt op basis van geldende wet- en regelgeving opgesteld. De jaarrekening is de financiële verantwoording van je onderneming. Het document is een belangrijke bron van informatie voor jou, de bank of de fiscus. Voor de samenstelling van de jaarrekening is de nodige deskundigheid vereist. Tevens is het van belang dat gedurende het jaar de administratie actueel wordt bijgehouden.

De jaarrekening bestaat uit een balans en een winst- en verliesrekening, inclusief de benodigde toelichtingen. De vergelijkende cijfers worden door ons voor elk jaarrekening opgenomen, zodat je tevens inzicht hebt in het verleden, waardoor je in staat bent om je onderneming bij te sturen waar nodig.

NOAB lid

NOAB is dé brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadviseurs die zich richten op het MKB. Het NOAB-lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit en aan een pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.

MANDS Rotterdam is een volwaardig NOAB-lid.  We staan garant voor een kwalitatief goede en solide administratie. Wij hebben de expertise in huis om je gebruik te laten maken van de kansen die de fiscale wetten en regels je bieden, en deze optimaal te benutten.

Vrijblijvend Offerte Aanvragen

Alleen jaarrekening uitbesteden?

Het verzorgen van de jaarrekening doen we niet alleen voor bestaande klanten. Soms kiezen ondernemers ervoor om hun volledige administratie zelf te verzorgen. Wij zorgen dan voor een controle op de ingeboekte mutaties, en geven een samenstellingsverklaring af.

Wij bezitten de benodigde deskundigheid en ervaring om de jaarrekening voor te bereiden en op te stellen conform de geldende wet- en regelgeving. Geïnteresseerd in onze diensten? Vul dan het contact formulier in. Een adviseur van ons zal direct contact met je opnemen. Wil je liever snel een korte vraag stellen? Via onze chat applicatie kan je live chatten met één van onze medewerkers.

Omvang en grootte

De omvang en grootte van je bedrijf speelt een rol bij de opstelling van de jaarrekening. Heb je een eenmanszaak, vennootschap onder firma of een kleine rechtspersoon (B.V., stichting of vereniging)? Dan kan je volstaan met een verkorte jaarrekening in plaats van een uitgebreide jaarrekening.

Soms vereist de wet dat een jaarrekening verplicht samengesteld dient te worden van een onderneming. Mocht je onderneming verplicht zijn een jaarrekening en deponerings-stukken samen te stellen, dan zorgen wij er voor dat deze rapportages aan alle wettelijke vereisten voldoen. Tevens kunnen wij – op verzoek – periodieke cijfers (bijvoorbeeld kwartaal-rapportages) samenstellen van je onderneming. Zo krijg je tussentijds een helder beeld van de financiële situatie van jouw onderneming.

Waarom MANDS?

Je bent als ervaren ondernemer ontevreden over je huidige administratiekantoor of accountantskantoor. De tarieven laten je schrikken en je ontvangt onverwachts hoge rekeningen. Je merkt op dat je huidige adviseur zich niet betrokken opstelt, want je krijgt geen juiste en tijdige advies. Met onze jarenlange ervaring, deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid laten wij zien dat het anders en beter kan.

Ben je ook van mening dat het anders en beter kan? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij zullen laten zien dat het anders kan.

Neem contact op

Wat leveren wij?

We zijn een full service administratie- en belastingadvieskantoor voor de regio Rotterdam en Den Haag. MANDS staat voor betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening voor het MKB, en hanteert scherpe en transparante tarieven, simpel en duidelijk. Wij zijn een modern en jong administratiekantoor, waarbij we gebruik maken van de software van Exact Online. Op basis van onze ervaring en deskundigheid gaan we uiterst efficiënt en effectief te werk.

Wat zijn de tarieven?

Je wilt als ondernemer precies weten wat je van een administratiekantoor kan verwachten. Je wilt vooraf duidelijkheid hebben over de tarieven. Hierover zijn wij transparant. Onze tarieven hangen af van de hoeveelheid werk dat onze specialisten ermee gemoeid zijn. Simpel en duidelijk. Je betaalt als ondernemer een vast bedrag per periode. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en voorkomen we dat ondernemers aan het einde van het jaar plotseling hoge rekeningen ontvangen.

Wij hebben  onze werkzaamheden en bijbehorende tarieven ondergebracht in diverse verschillende abonnementen. Hieronder tref je een overzicht aan van onze abonnementen. Je kan via MANDS ook op basis van een uurtarief diensten afnemen.

Bekijk de tarieven