Alleen de jaarrekening uitbesteden?

Het verzorgen van de jaarrekening doen we niet alleen voor bestaande klanten. Soms kiezen ondernemers ervoor om hun volledige administratie zelf te verzorgen. Wij zorgen dan voor een controle op de ingeboekte mutaties, en geven een samenstellingsverklaring af.

Wij bezitten de benodigde deskundigheid en ervaring om de jaarrekening voor te bereiden en op te stellen conform de geldende wet- en regelgeving. Geïnteresseerd in onze diensten? Vul dan het contact formulier in. Een adviseur van ons zal direct contact met je opnemen. Wil je liever snel een korte vraag stellen? Via onze chat applicatie kan je live chatten met één van onze medewerkers.

Omvang en grootte

De omvang en grootte van je bedrijf speelt een rol bij de opstelling van de jaarrekening. Heb je een eenmanszaak, vennootschap onder firma of een kleine rechtspersoon (B.V., stichting of vereniging)? Dan kan je volstaan met een verkorte jaarrekening in plaats van een uitgebreide jaarrekening.

Soms vereist de wet dat een jaarrekening verplicht samengesteld dient te worden van een onderneming. Mocht je onderneming verplicht zijn een jaarrekening en deponerings-stukken samen te stellen, dan zorgen wij er voor dat deze rapportages aan alle wettelijke vereisten voldoen. Tevens kunnen wij – op verzoek – periodieke cijfers (bijvoorbeeld kwartaal-rapportages) samenstellen van je onderneming. Zo krijg je tussentijds een helder beeld van de financiële situatie van jouw onderneming.

Waarom MANDS?

Je bent als ervaren ondernemer ontevreden over je huidige administratiekantoor of accountantskantoor. De tarieven laten je schrikken en je ontvangt onverwachts hoge rekeningen. Je merkt op dat je huidige adviseur zich niet betrokken opstelt, want je krijgt geen juiste en tijdige advies. Met onze jarenlange ervaring, deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid laten wij zien dat het anders en beter kan.

Ben je ook van mening dat het anders en beter kan? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij zullen laten zien dat het anders kan.

Wat leveren wij?

We zijn een full service administratie- en belastingadvieskantoor voor de regio Rotterdam en Den Haag. MANDS staat voor betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening voor het MKB, en hanteert scherpe en transparante tarieven, simpel en duidelijk. Wij zijn een modern en jong administratiekantoor, waarbij we gebruik maken van de software van Exact Online. Op basis van onze ervaring en deskundigheid gaan we uiterst efficiënt en effectief te werk.

Ondernemen is jouw ding; Boekhouden iets minder. Logisch.

Daarom zijn wij er. We helpen je graag verder.

Start een gesprek

010 – 818 32 63

Contact

Goudsesingel 249

3031 EL Rotterdam

Stuur een bericht

info@mands.nl

contactformulier

made with ♥ in Rotterdam