Pre-audit services

Pre-audit services staat voor het ‘controlegereed’ maken van de financiële administratie, voordat een accountantskantoor start met de controle van de jaarrekening.

Waarom zou je voor je onderneming gebruik willen maken van deze diensten van MANDS? Wij zetten het voor je op een rij.

Wij ondersteunen je bij de voorbereiding en nemen de verantwoordelijkheid op ons om de afgesproken documenten op tijd te leveren aan jouw accountant.

Je kunt daarbij denken aan:

  • een concept jaarrekening;
  • een afgesloten administratie met een definitieve kolommenbalans;
  • de berekening van de fiscale belastingen;
  • Specificaties van de posten van de balans en winst- en verliesrekening;

De voordelen

De voordelen voor jou op een rij:

  • géén verrassingen in de tarieven
  • wij leveren de stukken aan jouw accountant
  • concept jaarrekening
  • korte doorlooptijd
  • berekening belastingen
Vrijblijvend Offerte Aanvragen

Waarom MANDS?

Je bent als ervaren ondernemer ontevreden over je huidige administratiekantoor of accountantskantoor. De tarieven laten je schrikken en je ontvangt onverwachts hoge rekeningen. Je merkt op dat je huidige adviseur zich niet betrokken opstelt, want je krijgt geen juiste en tijdige advies. Met onze jarenlange ervaring, deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid laten wij zien dat het anders en beter kan.

Ben je ook van mening dat het anders en beter kan? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij zullen laten zien dat het anders kan.

Neem contact op

Wat leveren wij?

We zijn een full service administratie- en belastingadvieskantoor voor de regio Rotterdam en Den Haag. MANDS staat voor betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening voor het MKB, en hanteert scherpe en transparante tarieven, simpel en duidelijk. Wij zijn een modern en jong administratiekantoor, waarbij we gebruik maken van de software van Exact Online. Op basis van onze ervaring en deskundigheid gaan we uiterst efficiënt en effectief te werk.

Wat zijn de tarieven?

Je wilt als ondernemer precies weten wat je van een administratiekantoor kan verwachten. Je wilt vooraf duidelijkheid hebben over de tarieven. Hierover zijn wij transparant. Onze tarieven hangen af van de hoeveelheid werk dat onze specialisten ermee gemoeid zijn. Simpel en duidelijk. Je betaalt als ondernemer een vast bedrag per periode. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en voorkomen we dat ondernemers aan het einde van het jaar plotseling hoge rekeningen ontvangen.

Wij hebben  onze werkzaamheden en bijbehorende tarieven ondergebracht in diverse verschillende abonnementen. Hieronder tref je een overzicht aan van onze abonnementen. Je kan via MANDS ook op basis van een uurtarief diensten afnemen.

Bekijk de tarieven