De salarisadministratie

Heb je als ondernemer personeel in dienst of ben je van plan om personeel aan te nemen? Dan moet je een salarisadministratie bijhouden. Dit betekent dat je elke maand op een correcte manier aangifte loonheffingen moet doen en de betalingen moet afdragen aan de Belastingdienst. Wij weten als geen ander dat het voeren van een salarisadministratie veel onnodige tijd voor je in beslag kan nemen. Daarnaast is het voeren van een salarisadministratie specialistisch werk. Deskundigheid op het gebied van wetgeving en fiscaliteit is een vereiste. Wij kunnen de volledige salarisadministratie voor je verzorgen, waarbij je een vaste prijs per loonstrook betaalt. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen wij je deze zorg ontnemen

CAO Specialist

Het uitbesteden van de salarisadministratie vergt dan alleen vanuit jouw kant dat de salarismutaties tijdig aangeleverd dienen te worden. Wij zorgen daarna voor een correcte en tijdige verwerking van deze gegevens. Wij kijken altijd naar de specifieke branche, wanneer wij je salarisadministratie verzorgen. Dit betekent dan ook dat wij de CAO goed bekijken, en zorgen voor een goede inrichting van de salarisadministratie en de arbeidsvoorwaarden.

Waarom MANDS?

Je bent als ervaren ondernemer ontevreden over je huidige administratiekantoor of accountantskantoor. De tarieven laten je schrikken en je ontvangt onverwachts hoge rekeningen. Je merkt op dat je huidige adviseur zich niet betrokken opstelt, want je krijgt geen juiste en tijdige advies. Met onze jarenlange ervaring, deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid laten wij zien dat het anders en beter kan.

Ben je ook van mening dat het anders en beter kan? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij zullen laten zien dat het anders kan.

Wat leveren wij?

We zijn een full service administratie- en belastingadvieskantoor voor de regio Rotterdam en Den Haag. MANDS staat voor betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening voor het MKB, en hanteert scherpe en transparante tarieven, simpel en duidelijk. Wij zijn een modern en jong administratiekantoor, waarbij we gebruik maken van de software van Exact Online. Op basis van onze ervaring en deskundigheid gaan we uiterst efficiënt en effectief te werk.

Bij het uitbesteden van de salarisadministratie aan MANDS ontnemen wij de volgende zorgen van je:

 

  • Aanmelden belastingdienst
  • Aangifte loonheffingen
  • Opstellen arbeidsovereenkomsten
  • Salarisstroken opstellen
  • Controlelijsten opstellen
  • Jaaropgaven opstellen

Ondernemen is jouw ding; Boekhouden iets minder. Logisch.

Daarom zijn wij er. We helpen je graag verder.

Start een gesprek

010 – 818 32 63

Contact

Goudsesingel 249

3031 EL Rotterdam

Stuur een bericht

info@mands.nl

contactformulier

made with ♥ in Rotterdam