Administratie transportbedrijf

MANDS, het administratiekantoor van Rotterdam, biedt een uitgebreid pakket aan diensten voor het MKB. Het bijhouden van de boekhouding en het geven van belastingadvies behoren tot onze kerndiensten, want onze jarenlange ervaring in de branche zorgt voor onze onderscheid. Daarnaast zijn we specialist in het samenstellen van de jaarrekening.

Succesvol zaken doen!

Administratie en belastingen vormen de basis van MANDS, waar nodig aangevuld met specialistische kennis. Onze adviseurs zijn oprecht geïnteresseerd in jouw en je bedrijf, hetgeen resulteert in een constructieve samenwerking. Dat is onze kracht!

Ben je op zoek naar een professionele en vakbekwame administratiekantoor uit Rotterdam dat ook lid is van de NOAB, omdat je kwaliteit gegarandeerd wilt hebben. Dan ben je bij MANDS aan het juiste adres.

Breeds aanbod aan diensten

Wij adviseren je bij het aansturen van je onderneming. MANDS administratiekantoor autobedrijf biedt een breed aanbod aan diensten:

De professionals van MANDS zijn een toegevoegde waarde voor je bedrijf. In het dagelijkse leven wordt je bedrijf geconfronteerd met diverse uiteenlopende zaken en vragen. Wij kunnen je hierbij begeleiden en staan klaar om alle vragen te beantwoorden.

Je wilt je natuurlijk als ondernemer voor 100% kunnen concentreren op je kernactiviteiten, het ondernemen. Je hebt hier natuurlijk alle tijd voor nodig. MANDS administratiekantoor autobedrijf begrijpt dat goed en daarom zorgen wij ervoor dat je geen omkijken hebt naar de financiële administratie. Wij kunnen voor je periodiek de administratie verzorgen, je administratie ondersteunen, administratie geheel overnemen of je helpen bij het opzetten van een geheel nieuwe administratiesysteem. Ook als je een interne administrateur binnen je onderneming hebt, kunnen wij je hierbij bijstaan.

Voor het opstellen van de jaarrekening voor jouw eenmanszaak, V.O.F., B.V. of Stichting ben je bij MANDS administratiekantoor autobedrijf aan het juiste adres. De jaarrekening wordt op basis van geldende wet- en regelgeving opgesteld. De jaarrekening is de financiële verantwoording van je onderneming. Het document is een belangrijke bron van informatie voor jou, de bank of de fiscus. Voor de samenstelling van de jaarrekening is de nodige deskundigheid vereist. Tevens is het van belang dat gedurende het jaar de administratie actueel wordt bijgehouden.

Het verzorgen van de jaarrekening doen we niet alleen voor bestaande klanten. Soms kiezen ondernemers ervoor om hun volledige administratie zelf te verzorgen. Wij zorgen dan voor een controle op de ingeboekte mutaties, en geven een samenstellingsverklaring af.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier. Wil je liever snel een korte vraag stellen? Via onze chat applicatie kan je live chatten met één van onze medewerkers.

Ondernemen is jouw ding; Boekhouden iets minder. Logisch.

Daarom zijn wij er. We helpen je graag verder.

Start een gesprek

010 – 818 32 63

Contact

Goudsesingel 249

3031 EL Rotterdam

Stuur een bericht

info@mands.nl

contactformulier

made with ♥ in Rotterdam