Administratiekantoor Horeca

MANDS, het administratiekantoor voor de horeca, biedt een uitgebreid pakket aan diensten voor het MKB. Het bijhouden van de boekhouding en het geven van belastingadvies behoren tot onze kerndiensten, want onze jarenlange ervaring in de branche zorgt voor onze onderscheid. Daarnaast zijn we specialist in het samenstellen van de jaarrekening.

Succesvol zaken doen; administratiekantoor horeca

Administratie en belastingen vormen de basis van MANDS, waar nodig aangevuld met specialistische kennis. Onze adviseurs zijn oprecht geïnteresseerd in jouw en je bedrijf, hetgeen resulteert in een constructieve samenwerking. Dat is onze kracht!

Ben je op zoek naar een professionele en vakbekwame administratiekantoor uit Rotterdam dat ook lid is van de NOAB, omdat je kwaliteit gegarandeerd wilt hebben. Dan ben je bij MANDS aan het juiste adres.

Waarom MANDS?

Je bent als ervaren ondernemer ontevreden over je huidige administratiekantoor of accountantskantoor. De tarieven laten je schrikken en je ontvangt onverwachts hoge rekeningen. Je merkt op dat je huidige adviseur zich niet betrokken opstelt, want je krijgt geen juiste en tijdige advies. Met onze jarenlange ervaring, deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid laten wij zien dat het anders en beter kan.

Ben je ook van mening dat het anders en beter kan? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij zullen laten zien dat het anders kan.

Breed aanbod aan diensten

 ADMINISTRATIE

Allereerst wil je jezelf als ondernemer voor 100 procent kunnen concentreren op je onderneming, omdat je liever bezig bent met hetgeen waarin je goed bent. MANDS administratiekantoor horeca begrijpt dat goed. Via MANDS heb je geen omkijken naar zaken betreffende je boekhouding. Wij zijn een modern en jong administratiekantoor, waarbij we gebruik maken van de software van Exact Online. Wij gaan uiterst efficiënt en effectief te werk, hetgeen resulteert in een grote kostenbesparing.

 

BELASTINGADVIES

MANDS administratiekantoor horeca heeft de expertise in huis om jouw onderneming optimaal te laten presteren in het fiscale speelveld, waarbij we rekening houden met alle fiscale kortingen en besparingsmogelijkheden, zodat je niet onnodig belasting hoeft te betalen.

Wij verzorgen de volgende aangiften:

  • Omzetbelasting
  • Loonheffingen
  • Vennootschapsbelasting
  • Inkomstenbelasting

BEDRIJFSADVIES

Ben je op zoek naar een financieel adviseur? Bij MANDS ben je dan aan het juiste adres, want we zetten hoog in als het gaat om het geven van bedrijfsadvies. De financiële adviseurs van MANDS administratiekantoor horeca denken met je mee, omdat we altijd verder willen gaan dan uitsluitend naar de cijfers te kijken.

 

JAARREKENING

De jaarrekening is de financiële verantwoording van jouw bedrijf. Daardoor is het document een belangrijke bron van informatie voor de bank en de fiscus. Voor de samenstelling van de jaarrekening is de nodige deskundigheid vereist. De professionals van MANDS administratiekantoor horeca bezitten de benodigde deskundigheid en ervaring.

SALARISADMINISTATIE

Heb je als ondernemer personeel in dienst of ben je van plan om personeel aan te nemen? Hoogstwaarschijnlijk moet je dan een salarisadministratie bijhouden. Dit betekent dat je elke maand op een correcte manier aangifte loonheffingen moet doen en de betalingen moet afdragen aan de Belastingdienst.

Wij weten als geen ander dat het voeren van een salarisadministratie veel onnodige tijd voor je in beslag kan nemen. Daarnaast is het voeren van een salarisadministratie specialistisch werk, want deskundigheid op het gebied van wetgeving en fiscaliteit is een vereiste. Wij kunnen de volledige salarisadministratie voor je verzorgen, waarbij je een vaste prijs per loonstrook betaalt. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen wij je deze zorg ontnemen.

Ondernemen is jouw ding; Boekhouden iets minder. Logisch.

Daarom zijn wij er. We helpen je graag verder.

Start een gesprek

010 – 818 32 63

Contact

Goudsesingel 249

3031 EL Rotterdam

Stuur een bericht

info@mands.nl

contactformulier

made with ♥ in Rotterdam