Goedkope boekhouder Rotterdam

MANDS, de boekhouder van Rotterdam, biedt een uitgebreid pakket aan diensten voor het MKB. Het bijhouden van de boekhouding en het geven van belastingadvies behoren tot onze kerndiensten, want onze jarenlange ervaring in de branche zorgt voor onze onderscheid. Daarnaast zijn we specialist in het samenstellen van de jaarrekening.

Succesvol zaken doen!

Administratie en belastingen vormen de basis van MANDS, waar nodig aangevuld met specialistische kennis. Onze adviseurs zijn oprecht geïnteresseerd in jouw en je bedrijf, hetgeen resulteert in een constructieve samenwerking. Dat is onze kracht!

Ben je op zoek naar een professionele en goedkope boekhouder uit Rotterdam dat ook lid is van de NOAB, omdat je kwaliteit gegarandeerd wilt hebben. Dan ben je bij MANDS aan het juiste adres.

MANDS in het kort

We zijn een full service administratie- en belastingadvieskantoor voor de regio Rotterdam en Den Haag. MANDS staat voor betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening voor het MKB, en hanteert scherpe en transparante tarieven, simpel en duidelijk.

Sinds 2006 verlenen wij diensten aan ondernemers en hebben ruime ervaring in een groot aantal branches. Daarnaast hebben we een praktijkgerichte opstelling en investeren we continu in een duurzame vertrouwensrelatie met onze klanten. Wij zijn direct betrokken bij onze klanten en denken vanuit ons vakgebied op een ondernemende manier met hen mee. Iedere onderneming heeft een andere aanpak nodig om het best mogelijke resultaat te kunnen behalen. Dat vinden wij, waardoor persoonlijke aandacht voor onze klanten voorop staat.

Of het nou gaat om een eenmanszaak, ZZP, V.O.F. of een B.V., zolang je maar digitaal kan aanleveren via de app, website of e-mail. Ervaren administrateurs en adviseurs controleren en verwerken de door jou verstuurde bon of factuur in de administratie, en verzorgen je fiscale aangiften. Check meteen de tarieven van AdministratieNL.

AdministratieNL, de online boekhouder van Nederland!

AdministratieNL is een product van MANDS en is speciaal ontwikkeld voor het geheel online laten verwerken van je administratie. Tegen een vast bedrag per maand verzorgen wij volledig digitaal je boekhouding en belastingaangiften, en heb je 24/7 inzicht in je cijfers.

Ben jij een ondernemer en wil je de administratie online geregeld hebben, dan is AdministratieNL geschikt voor jou.

Breed aanbod aan diensten

MANDS goedkope boekhouder Rotterdam biedt een breed aanbod aan diensten. Allereerst adviseren wij je bij het aansturen van jouw onderneming.

Daarnaast zijn de professionals van MANDS goedkope boekhouder in Rotterdam een toegevoegde waarde voor jouw bedrijf. Waarschijnlijk wordt je in het dagelijkse leven vaak geconfronteerd met diverse uiteenlopende zaken en vragen. Wij kunnen je hierbij begeleiden en staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je problemen op te lossen.

ADMINISTRATIE

Allereerst wil je jezelf als ondernemer voor 100 procent kunnen concentreren op je onderneming, omdat je liever bezig bent met hetgeen waarin je goed bent. MANDS goedkope boekhouder Rotterdam begrijpt dat goed. Via MANDS heb je geen omkijken naar zaken betreffende je boekhouding. Wij zijn een modern en jong administratiekantoor, waarbij we gebruik maken van de software van Exact Online. Wij gaan uiterst efficiënt en effectief te werk, hetgeen resulteert in een grote kostenbesparing.

 

BELASTINGADVIES

MANDS goedkope boekhouder Rotterdam heeft de expertise in huis om jouw onderneming optimaal te laten presteren in het fiscale speelveld, waarbij we rekening houden met alle fiscale kortingen en besparingsmogelijkheden, zodat je niet onnodig belasting hoeft te betalen.

Wij verzorgen de volgende aangiften:

  • Omzetbelasting
  • Loonheffingen
  • Vennootschapsbelasting
  • Inkomstenbelasting

BEDRIJFSADVIES

Ben je op zoek naar een financieel adviseur? Bij MANDS ben je dan aan het juiste adres, want we zetten hoog in als het gaat om het geven van bedrijfsadvies. De financiële adviseurs van MANDS goedkope boekhouder Rotterdam denken met je mee, omdat we altijd verder willen gaan dan uitsluitend naar de cijfers te kijken.

 

JAARREKENING

De jaarrekening is de financiële verantwoording van jouw bedrijf. Daardoor is het document een belangrijke bron van informatie voor de bank en de fiscus. Voor de samenstelling van de jaarrekening is de nodige deskundigheid vereist. De professionals van MANDS goede boekhouder Rotterdam bezitten de benodigde deskundigheid en ervaring.

SALARISADMINISTATIE

Heb je als ondernemer personeel in dienst of ben je van plan om personeel aan te nemen? Hoogstwaarschijnlijk moet je dan een salarisadministratie bijhouden. Dit betekent dat je elke maand op een correcte manier aangifte loonheffingen moet doen en de betalingen moet afdragen aan de Belastingdienst.

Wij weten als geen ander dat het voeren van een salarisadministratie veel onnodige tijd voor je in beslag kan nemen. Daarnaast is het voeren van een salarisadministratie specialistisch werk, want deskundigheid op het gebied van wetgeving en fiscaliteit is een vereiste. Wij kunnen de volledige salarisadministratie voor je verzorgen, waarbij je een vaste prijs per loonstrook betaalt. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen wij je deze zorg ontnemen.

Ondernemen is jouw ding; Boekhouden iets minder. Logisch.

Daarom zijn wij er. We helpen je graag verder.

Start een gesprek

010 – 818 32 63

Contact

Goudsesingel 249

3031 EL Rotterdam

Stuur een bericht

info@mands.nl

contactformulier

made with ♥ in Rotterdam