Overstappen naar andere boekhouder?

MANDS boekhouder biedt een breed scala aan expertise bij de dienstverlening en diensten voor het MKB en non-profit organisaties. Beginnend met informatie en advies over het opstarten van een nieuwe onderneming, gevolgd door het bijhouden en administreren van de financiële gegevens, het tussentijds adviseren van de onderneming tot het samenstellen van de jaarrekening behoren allen tot de kernactiviteiten van MANDS. U wilt overstappen naar andere boekhouder?

Natuurlijk kunt u overstappen van een andere boekhouder naar MANDS. Overstappen naar andere boekhouder is minder complex dan u wellicht denkt. Wij hebben een uitgebreid pakket waarmee u eenvoudig, zonder ingewikkelde procedures kunt overstappen van boekhouder. U geeft ons een akkoord en wij zorgen dat wij alle nodige stukken zonder tekorten ontvangen.

Succesvol zaken doen!

Administratie en belastingen vormen de basis van MANDS, waar nodig aangevuld met specialistische kennis. Onze adviseurs zijn oprecht geïnteresseerd in u, uw bedrijf en uw familie. Dat is onze kracht!

Bent u op zoek naar een professionele en vakbekwame accountant, of wilt u overstappen naar een andere boekhouder, dan bent u bij MANDS op het juiste adres.

Breed aanbod aan diensten; Overstappen naar andere boekhouder

Wij adviseren u bij het aansturen van uw organisatie. MANDS biedt u een breed aanbod aan diensten.

De professionals van MANDS  zijn een toegevoegde waarde voor uw bedrijf. In het dagelijkse leven wordt uw bedrijf geconfronteerd met diverse uiteenlopende zaken en vragen. Wij kunnen u hierbij begeleiden en staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Overstappen naar andere boekhouder zal uw bedrijf een toegevoegde waarde leveren.

U wilt zich natuurlijk als ondernemer voor 100 procent kunnen concentreren op uw kernactiviteiten. MANDS begrijpt dat goed en daarom zorgen wij ervoor dat u geen omkijken heeft naar zaken als salaris- en bedrijfsadministratie.

Wij kunnen voor u periodiek de administratie verzorgen, uw administratie ondersteunen, uw administratie geheel overnemen of u helpen bij het opzetten van een geheel nieuwe administratiesysteem.

MANDS heeft de expertise in huis om uw onderneming optimaal te laten presteren in het – vaak ondoorzichtige – fiscaal-juridische speelveld.

Wij verzorgen de aangiften van uw omzetbelasting, loonheffing, vennootschapsbelasting, inkomstenbelasting en dividendbelasting.

Als u op zoek bent naar een financieel adviseur of wilt u een investeringsanalyse opstellen, dan kan MANDS u van dienst zijn.

Wij zetten hoog in als het gaat om het geven van financieel advies en daarom zijn wij in de markt ook bekend als dé financiële coach voor ondernemers. De financiële  adviseurs van MANDS helpen ondernemers bij het bepalen van de juiste koers van het bedrijf en hierbij willen we verder gaan dan uitsluitend naar de cijfers te kijken.

De jaarrekening is de financiële verantwoording van uw bedrijf. Het document is een belangrijke bron van informatie voor u, uw bank of de fiscus. Voor de samenstelling van de jaarrekening is de nodige deskundigheid vereist. De professionals van MANDS bezitten de benodigde deskundigheid en ervaring om uw jaarrekening voor te bereiden en op te stellen.

  • Salarisadministratie
  • Subsidieaanvragen
  • Organisatieadvies
  • Juridisch advies
  • Automatiseringsadvies

overstappen naar andere boekhouder