Ben jij op zoek naar een vervoersmanager?

Aan de eis van vakbekwaamheid wordt voldaan indien de manager permanent en daadwerkelijk leiding geeft aan de vervoersactiviteiten binnen een transportonderneming. Verordening 1071/2009/EG maakt een onderscheid tussen een interne en een externe manager. Bij een interne manager wordt aangenomen dat deze een reële band heeft met de onderneming en dat hij permanent en daadwerkelijk leiding geeft aan de vervoersactiviteiten. Indien de onderneming geen interne manager heeft, kan hij een externe manager aantrekken, indien vaststaat dat deze externe manager permanent en daadwerkelijk betrokken is bij de vervoersactiviteiten van de onderneming. De externe vervoersmanager kan zijn vakbekwaamheid inbrengen binnen maximaal 4 ondernemingen met een totaal wagenpark van 50 voertuigen.

De aangetrokken vervoersmanager moet in principe aan de volgende eisen voldoen:

  • managementovereenkomst, eventueel managementvergoeding / winstdeling als het een extern aangetrokken manager die wordt ingehuurd of een arbeidsovereenkomst als het een interne manager is, d.w.z. een werknemer die in loondienst is;
  • redelijke beloning;
  • inschrijving KvK met volledige volmacht, minimaal ten aanzien van de vervoersactiviteiten;
  • beheert geen vervoersactiviteiten van meer dan 4 verschillende ondernemingen met een wagenpark van maximaal 50 voertuigen.

Ben jij een vervoersmanager?

Je bent een vervoersmanager en wilt voor de transportonderneming waarin je werkzaam bent een verklaring van kredietwaardigheid aanvragen? Wij kunnen je hierbij snel en transparant van dienst zijn. We hanteren korte lijnen en leveren binnen 2 dagen de verklaring.

Neem vrijblijvend en kosteloos contact op met ons via het contactformulier of bel gerust.

Ondernemen is jouw ding; Boekhouden iets minder. Logisch.

Daarom zijn wij er. We helpen je graag verder.

Start een gesprek

010 – 818 32 63

Contact

Goudsesingel 249

3031 EL Rotterdam

Stuur een bericht

info@mands.nl

contactformulier

made with ♥ in Rotterdam