Noab Administratiekantoren kwaliteit voorop!

NOAB staat voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. MANDS Rotterdam is lid van de NOAB administratiekantoren groep. Wij zijn van mening dat elk ondernemer een NOAB-kantoor verdient. Een NOAB-kantoor staat garant voor een kwalitatief goede en solide administratie. Daarnaast zijn er nog vele andere voordelen. Hierbij een opsomming waarom je met MANDS zou willen samenwerken.

Noab administratiekantoren, kwaliteit en flexibiliteit

Een lid spreekt en verstaat de taal van zijn klanten. Regelmatig worden de klanten bezocht door ons, investeren in persoonlijk contact met klanten staat hoog in het vaandel. Wij zijn flexibel en  gaan uit van een vertrouwensrelatie met zijn klanten. Wij koppelen onze vakkundigheid aan het ondernemerszin, waardoor klanten geen hoge drempels hoeven te nemen. Bij een NOAB-administratiekantoor heb je tevens toegang tot de NOAB adviesgroep, een groep van fiscalisten, juristen en accountants.

Wil je direct van onze diensten gebruik maken, vul dan je gegevens in via het contactformulier en wij doen de rest.

Noab leden duidelijk herkenbaar

Een kantoor beschikt over een netwerk van specialisten en staat onder een periodieke kwaliteitscontrole van een onafhankelijke kwalificerings- en toelatingscommissie. NOAB-administratiekantoren moeten blijvend aan een aantal strenge eisen voldoen. De NOAB-kantoren die zich in heel Nederland bevinden, zijn duidelijk herkenbaar aan het NOAB-logo.

Tot de verplichtingen van NOAB-kantoren behoren onder meer een verplichte bijscholing, een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en de NOAB-leverings- en betalingsvoorwaarden. De NOAB kent een onafhankelijke geschillencollege. Bij een geschil tussen een NOAB-kantoor en een klant kan om een bindende uitspraak worden gevraagd. Zie voor meer informatie de website van noab.

Heb je een vraag, wil je een vrijblijvende afspraak maken of wil je meer informatie over onze diensten als NOAB-kantoor? Neem dan gerust contact op met ons.

Voordelen Mands

  • Kwaliteit in administratie en advies
  • Up to date kennisniveau
  • Oplossingsgericht
  • Garantie
  • Toekomstgericht en proactieve opstelling

Mands Rotterdam is lid van de Noab administratiekantoren groep

NOAB is dé brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadviseurs die zich richten op het MKB.  Daarnaast geldt het NOAB-kwaliteitskeurmerk al jaren als de norm in de branche. Het NOAB-lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit en aan een pakket van eisen voldoet. MANDS Rotterdam is lid van de NOAB administratiekantoren groep en garandeert daarom kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.

Ondernemen is jouw ding; Boekhouden iets minder. Logisch.

Daarom zijn wij er. We helpen je graag verder.

Start een gesprek

010 – 818 32 63

Contact

Goudsesingel 249

3031 EL Rotterdam

Stuur een bericht

info@mands.nl

contactformulier

made with ♥ in Rotterdam