NOAB boekhouder; kwaliteit voorop!

Praktisch, flexibel en betaalbaar

Onze voordelige Woonverzekering

Alle verzekeringen

Autoverzekering

Autoverzekering

Autoverzekering

Autoverzekering

Alle verzekeringen

Autoverzekering

Autoverzekering

Autoverzekering

Autoverzekering

Alle verzekeringen

Autoverzekering

Autoverzekering

Autoverzekering

Autoverzekering

MANDS is volwaardig NOAB boekhouder

NOAB staat voor de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. MANDS is lid van de NOAB. Een lid spreekt en verstaat de taal van zijn klanten. Wij zijn van mening dat elk ondernemer een dergelijke boekhouder verdient. Kwaliteit in dienstverlening. Daarnaast zijn er nog vele andere voordelen. 

kwaliteit en flexibiliteit

Regelmatig worden de klanten bezocht door ons. Investeren in persoonlijk contact met klanten staat hoog in het vaandel. We zijn flexibel en gaan uit van een vertrouwensrelatie met onze klanten.

Wij koppelen onze vakkundigheid aan het ondernemerszin, waardoor klanten geen hoge drempels hoeven te nemen. Via een ons heb je tevens toegang tot onze adviesgroep, die uit fiscalisten, juristen en accountants bestaat.

Dé brancheorganisatie

NOAB is dé brancheorganisatie voor administratiekantoren, boekhouders en belastingadviseurs die zich richten op het MKB.  Daarnaast geldt het kwaliteitskeurmerk al jaren als de norm in de branche. Het lidmaatschap wordt pas toegekend als een boekhouder zich richt op kwaliteit en aan een pakket van eisen voldoet. MANDS is gecertificeerd lid en garandeert daarom kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.

noab administratiekantoor

NOAB boekhouder duidelijk herkenbaar

Ons kantoor beschikt over een netwerk van specialisten en staat onder een periodieke kwaliteitscontrole van een onafhankelijke kwalificerings- en toelatingscommissie. NOAB boekhouder moeten blijvend aan een aantal strenge eisen voldoen. Deze kantoren zijn duidelijk herkenbaar aan het logo. Ook op de website kan je een gecertificeerd lid online opzoeken.

Tot de verplichtingen van NOAB boekhouders behoren onder meer verplichte bijscholing, beroepsaansprakelijkheidsverzekering en de verplichte toepassing van de NOAB-leverings- en betalingsvoorwaarden. Er is tevens sprake van een onafhankelijke geschillencollege. Bij een geschil tussen een NOAB-kantoor en een klant kan om een bindende uitspraak worden gevraagd. Zie voor meer informatie de website van de brancheorganisatie.

Kwaliteit voorop

Kwaliteit gegarandeerd 

Kennis van zaken

Verzekerd van expertise in het vak

}
Geen verrassingen

Juistheid en volledigheid gewaarborgd

300+ tevreden klanten

Met trots ontzorgen we meer dan 300 klanten!

Heb je een vraag, wil je een vrijblijvende afspraak maken of wil je meer informatie over onze diensten? We helpen je graag verder.

Ondernemen is jouw ding; Boekhouden iets minder. Logisch.

Daarom zijn wij er. We helpen je graag verder.

Start een gesprek

010 – 818 32 63

Contact

Goudsesingel 249

3031 EL Rotterdam

Stuur een bericht

info@mands.nl

contactformulier

made with ♥ in Rotterdam