Over Mands

 Over Ons

We zijn een full service administratie- en belastingadvieskantoor voor de regio Rotterdam en Den Haag. We staan voor betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening voor het MKB en hanteren hierbij scherpe en transparante tarieven, simpel en duidelijk.

MANDS is opgericht in 2006 en heeft in 2014 haar tweede vestiging geopend. We hebben ruime ervaring in een groot aantal branches. Daarnaast hebben we een praktijkgerichte opstelling en investeren we continu in een duurzame vertrouwensrelatie met onze klanten. Wij zijn direct betrokken bij onze klanten en denken vanuit ons vakgebied op een ondernemende manier met hen mee. Iedere onderneming dient een andere aanpak te genieten om het best mogelijke resultaat te kunnen behalen. Dat vinden wij, waardoor persoonlijke aandacht voor onze klanten voorop staat.Met vestigingen in Den Haag en Rotterdam zijn wij goed bereikbaar voor de ondernemers in de regio.

 

 

Om de kwaliteit te waarborgen en de service optimaal te houden is ervoor gekozen om ons aan te sluiten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB). NOAB is dé brancheorganisatie voor administratiekantoren en belastingadviseurs die zich richten op het MKB. Het NOAB-lidmaatschap wordt pas toegekend als een administratie- of belastingadvieskantoor zich richt op kwaliteit en aan een pakket van eisen voldoet. Een kantoor met een NOAB-logo garandeert daarom kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier. Wil je liever snel een korte vraag stellen? Via onze chat applicatie kan je live chatten met één van onze medewerkers.

Administratiekantoor

MANDS, het administratiekantoor van Rotterdam, biedt een uitgebreid pakket aan diensten voor het MKB. Het bijhouden van de boekhouding en het geven van belastingadvies behoren tot onze kerndiensten, want onze jarenlange ervaring in de branche zorgt voor onze onderscheid. Daarnaast zijn we specialist in het samenstellen van de jaarrekening.

Succesvol zaken doen!

Administratie en belastingen vormen de basis van MANDS, waar nodig aangevuld met specialistische kennis. Onze adviseurs zijn oprecht geïnteresseerd in jouw en je bedrijf, hetgeen resulteert in een constructieve samenwerking. Dat is onze kracht!

Ben je op zoek naar een professionele en vakbekwame administratiekantoor uit Rotterdam dat ook lid is van de NOAB, omdat je kwaliteit gegarandeerd wilt hebben. Dan ben je bij MANDS aan het juiste adres.

Vrijblijvend Offerte Aanvragen

Waarom MANDS?

Je bent als ervaren ondernemer ontevreden over je huidige administratiekantoor of accountantskantoor. De tarieven laten je schrikken en je ontvangt onverwachts hoge rekeningen. Je merkt op dat je huidige adviseur zich niet betrokken opstelt, want je krijgt geen juiste en tijdige advies. Met onze jarenlange ervaring, deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid laten wij zien dat het anders en beter kan.

Ben je ook van mening dat het anders en beter kan? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij zullen laten zien dat het anders kan.

Neem contact op

MANDS in het kort

We zijn een full service administratie- en belastingadvieskantoor voor de regio Rotterdam en Den Haag. MANDS staat voor betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening voor het MKB, en hanteert scherpe en transparante tarieven, simpel en duidelijk.

Sinds 2006 verlenen wij diensten aan ondernemers en hebben ruime ervaring in een groot aantal branches. Daarnaast hebben we een praktijkgerichte opstelling en investeren we continu in een duurzame vertrouwensrelatie met onze klanten. Wij zijn direct betrokken bij onze klanten en denken vanuit ons vakgebied op een ondernemende manier met hen mee. Iedere onderneming heeft een andere aanpak nodig om het best mogelijke resultaat te kunnen behalen. Dat vinden wij, waardoor persoonlijke aandacht voor onze klanten voorop staat.

Wat zijn de tarieven?

Je wilt als ondernemer precies weten wat je van een administratiekantoor kan verwachten. Je wilt vooraf duidelijkheid hebben over de tarieven. Hierover zijn wij transparant. Onze tarieven hangen af van de hoeveelheid werk dat onze specialisten ermee gemoeid zijn. Simpel en duidelijk. Je betaalt als ondernemer een vast bedrag per periode. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en voorkomen we dat ondernemers aan het einde van het jaar plotseling hoge rekeningen ontvangen.

Wij hebben onze werkzaamheden en bijbehorende tarieven ondergebracht in 4 verschillende abonnementen. Hieronder tref je een overzicht aan van onze abonnementen. Je kan via MANDS ook op basis van een uurtarief diensten afnemen.

Bekijk de tarieven

AdministratieNL, de online boekhouder van Nederland!

AdministratieNL is een product van MANDS en is speciaal ontwikkeld voor het geheel online laten verwerken van je administratie. Tegen een vast bedrag per maand verzorgen wij volledig digitaal je boekhouding en belastingaangiften, en heb je 24/7 inzicht in je cijfers.

Ben jij een ondernemer en wil je de administratie online geregeld hebben, dan is AdministratieNL geschikt voor jou.

Of het nou gaat om een eenmanszaak, ZZP, V.O.F. of een B.V., zolang je maar digitaal kan aanleveren via de app, website of e-mail. Ervaren administrateurs en adviseurs controleren en verwerken de door jou verstuurde bon of factuur in de administratie, en verzorgen je fiscale aangiften. Check meteen de tarieven van AdministratieNL.

De online boekhouder