Sectoren

FULL SERVICE KANTOOR

We zijn een full service administratie- en belastingadvieskantoor voor de regio Rotterdam en Den Haag. We staan voor betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening voor het MKB en hanteren hierbij scherpe en transparante tarieven, simpel en duidelijk.

Daarnaast hebben we een praktijkgerichte opstelling en investeren we continu in een duurzame vertrouwensrelatie met onze klanten. Wij zijn direct betrokken bij onze klanten en denken vanuit ons vakgebied op een ondernemende manier met hen mee. Iedere onderneming dient een andere aanpak te genieten om het best mogelijke resultaat te kunnen behalen. Dat vinden wij, waardoor persoonlijke aandacht voor onze klanten voorop staat. Wij doen waar wij goed in zijn en willen er graag voor zorgen dat jij je bezig houdt met hetgeen waarin jij goed bent; ondernemen!

 

DIVERSE BRANCHES

We bestaan sinds 2006 en hebben ruime ervaring in een groot aantal branches. Hieronder een overzicht onze specialismen:

 

CONTACT

Geïnteresseerd in onze diensten? Vul dan het contact formulier in. Een adviseur van ons zal direct contact met je opnemen. Wil je liever snel een korte vraag stellen? Via onze chat applicatie kan je live chatten met één van onze medewerkers.