Expertise in de bouwsector

In de huidige economische omgeving blijft de rentabiliteit van de bouwsector sterk onder druk staan. Dit dwingt bouwondernemingen om keuzes te maken. We staan ondernemers bij in praktische oplossingen en in strategische uitdagingen. We helpen bijvoorbeeld bij het zo optimaal mogelijk regelen van alles rondom fiscale wet- en regelgeving, richten de financiële administratie effectief in en schuiven aan als gesprekspartner bij complexe vraagstukken.

Wij begeleiden organisaties bij kostenreducties en managen van projecten door projectadministraties op te voeren. We hebben ruime ervaring in kostprijsberekeningen en het opzetten van projectadministraties!

Ruime klantenportefeuille

Wij hebben een grote verscheidenheid aan klanten in de bouwsector:

  • stratenmakers
  • sloopbedrijven
  • klussenbedrijven
  • aannemingsbedrijven
  • ijzervlechtbedrijven
  • grondverzetbedrijven

Succesvol zaken doen!

MANDS, het administratiekantoor van Rotterdam, biedt een uitgebreid pakket aan diensten voor het MKB. Het bijhouden van de boekhouding en het geven van belastingadvies behoren tot onze kerndiensten, want onze jarenlange ervaring in de branche zorgt voor onze onderscheid. Daarnaast zijn we specialist in het samenstellen van de jaarrekening.

Waarom MANDS?

We zijn een full service administratie- en belastingadvieskantoor voor de regio Rotterdam en Den Haag. MANDS staat voor betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening voor het MKB, en hanteert scherpe en transparante tarieven, simpel en duidelijk.

Sinds 2006 verlenen wij diensten aan ondernemers en hebben ruime ervaring in een groot aantal branches. Daarnaast hebben we een praktijkgerichte opstelling en investeren we continu in een duurzame vertrouwensrelatie met onze klanten. Wij zijn direct betrokken bij onze klanten en denken vanuit ons vakgebied op een ondernemende manier met hen mee. Iedere onderneming heeft een andere aanpak nodig om het best mogelijke resultaat te kunnen behalen. Dat vinden wij, waardoor persoonlijke aandacht voor onze klanten voorop staat.

Contact opnemen