De horeca boekhouder die jou begrijpt

Je kampt met forse uitdagingen. De Coronamaatregelen hebben een groot impact gehad op jouw bedrijf. Vooral nu ben je op zoek naar een horeca boekhouder die met je meedenkt en jou adviseert. Betaalbaar is en blijft. We weten dat je creatief bent en kijkt naar wat wel kan. Natuurlijk verwacht je dit ook van je boekhouder. Wij denken met onze klanten mee en helpen je graag verder!

MANDS is de geschikte horeca boekhouder

 

^
Op afstand? Geen probleem

Digitalisering is onze kracht. Vanuit afstand kan alles gedaan worden.

^
Altijd up-to-date administratie

24/7 actuele inzicht en toegang tot je cijfers en administratie.

^
75+ tevreden horeca ondernemers

Meer dan 75 tevreden horeca ondernemers!

^
Expertise in horeca

Jarenlange expertise in de horeca en recreatie.

^
Bedrijfsovernames?

Begeleiding en expertise in het overnameproces.

^
Oplossingsgericht

Kom je er niet uit? We helpen je graag.

Horeca boekhouder voor een vaste prijs. 

Vraag direct een offerte aan!

Ontvang binnen enkele uren een geheel vrijblijvend offerte! We helpen je graag verder!

 

Snel schakelen en direct regelen? 

Bel of mail ons. We helpen je graag verder!

Een boekhouder met expertise in de horeca

 

Vaste prijs

Als horeca ondernemer wil je vooraf duidelijkheid over de kosten. Begrijpelijk. Wij zijn dan ook transparant en werken met vaste prijzen.

Software koppelingen

Koppel je backoffice en kassa met onze software, en bespaar tijd en geld. Minder tijd voor je administratie, meer tijd voor je onderneming. We helpen je graag verder.

75+ horecaondernemers

Met trots kunnen we aangeven dat we meer dan 75  horeca ondernemers bijstaan. Hierdoor weten we precies wat er in jouw sector afspeelt.

Personeel?

Specialisme op het gebied van CAO voor de horecasector. Loonstroken en jaaropgaven tot aan pensioenen en aangiften. Alles goed geregeld!

24/7 inzicht in je cijfers

Via je persoonlijke portaal heb je op elk moment inzicht in je cijfers van je bedrijf. Altijd op de hoogte. Hiermee voorkom je eventuele verrassingen. 

En… overtuigd?

We hebben ons best gedaan om je te laten zien wat er allemaal mogelijk is via MANDS. Ben je overtuigd? Vraag dan direct een offerte aan.

Samenwerken met MANDS?

Horeca is jouw ding; de boekhouding iets minder. Logisch. Je wilt het liefst gewoon lekker ondernemen, zonder gedoe. Ook in tijden van onzekerheden. We weten dat je creatief bent en kijkt naar wat wel kan. Natuurlijk verwacht je dit ook van je horeca boekhouder. Wij denken met onze klanten mee.

De boekhouding moet uiteraard up to date zijn. Je wilt 24/7 toegang hebben tot je cijfers, zodat je sturing kan geven aan je bedrijf. Ook wil je belasting besparen waar dit kan. Wij helpen je graag.

De horeca boekhouder van Rotterdam

MANDS is volwaardig NOAB-lid. Met trots kunnen wij dit roepen. NOAB is dé brancheorganisatie voor boekhouders die zich richten op het MKB.

Het NOAB-lidmaatschap wordt pas toegekend als een horeca boekhouder zich richt op kwaliteit en aan een pakket van verschillende eisen voldoet. Onze verklaringen, prognoses en cijfers worden door banken, overheidsorganisaties en kredietverstrekkers goedgekeurd.

Ondernemen is jouw ding; Boekhouden iets minder. Logisch.

Daarom zijn wij er. We helpen je graag verder.

Start een gesprek

010 – 818 32 63

Contact

Goudsesingel 249

3031 EL Rotterdam

made with ♥ in Rotterdam