Boekhouder met expertise in Horeca sector

De horecasector is zeer uitgebreid en divers, van traditionele restaurants tot aan ijssalons en broodjeszaken. Ons dienstverlening is voor elk horecabedrijf een maatwerkoplossing en is daardoor perfect afgestemd op de specifieke behoefte van de ondernemer. Dit betekent dan ook dat de financiële- en salarisadministratie aan alle wettelijke eisen voldoet. We staan voor betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening en hanteren hierbij scherpe en transparante tarieven, simpel en duidelijk.

Ruim klantenportefeuille

Restaurants, snackbars en cateringbedrijven zijn onderdeel van onze kern horecaportefeuille. Ook andere gelegenheden die op consumptie zijn gericht, zoals lunchrooms, shoarmazaken, fastfoodrestaurants, pannenkoekenhuizen en ijssalons, behoren tot ons klantenbestand. Wij hebben ruime ervaring met horecabedrijven, en bieden een full service oplossing voor onze klanten.

 

  • traditionele restaurants
  • fastfood restaurants
  • cafés
  • broodjeszaken
  • shoarmazaken

Succesvol zakendoen!

MANDS, het administratiekantoor van Rotterdam, biedt een uitgebreid pakket aan diensten voor het MKB. Het bijhouden van de boekhouding en het geven van belastingadvies behoren tot onze kerndiensten, want onze jarenlange ervaring in de branche zorgt voor onze onderscheid. Daarnaast zijn we specialist in het samenstellen van de jaarrekening.

Waarom MANDS?

We zijn een full service administratie- en belastingadvieskantoor voor de regio Rotterdam en Den Haag. MANDS staat voor betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening voor het MKB, en hanteert scherpe en transparante tarieven, simpel en duidelijk.

Sinds 2006 verlenen wij diensten aan ondernemers en hebben ruime ervaring in een groot aantal branches. Daarnaast hebben we een praktijkgerichte opstelling en investeren we continu in een duurzame vertrouwensrelatie met onze klanten. Wij zijn direct betrokken bij onze klanten en denken vanuit ons vakgebied op een ondernemende manier met hen mee. Iedere onderneming heeft een andere aanpak nodig om het best mogelijke resultaat te kunnen behalen. Dat vinden wij, waardoor persoonlijke aandacht voor onze klanten voorop staat.

Ondernemen is jouw ding; Boekhouden iets minder. Logisch.

Daarom zijn wij er. We helpen je graag verder.

Start een gesprek

010 – 818 32 63

Contact

Goudsesingel 249

3031 EL Rotterdam

Stuur een bericht

info@mands.nl

contactformulier

made with ♥ in Rotterdam