Administratiekantoor transport

MANDS, het administratiekantoor van Rotterdam en Den Haag, biedt een uitgebreid pakket aan diensten voor het MKB. Het bijhouden van de boekhouding en het geven van belastingadvies behoren tot onze kerndiensten, want onze jarenlange ervaring in de branche zorgt voor onze onderscheid. Daarnaast zijn we specialist in het samenstellen van de jaarrekening.

Succesvol zaken doen!

Administratie en belastingen vormen de basis van MANDS, waar nodig aangevuld met specialistische kennis. Onze adviseurs zijn oprecht geïnteresseerd in jouw en je bedrijf, hetgeen resulteert in een constructieve samenwerking. Dat is onze kracht!

Ben je op zoek naar een professionele en vakbekwame administratiekantoor uit Rotterdam dat ook lid is van de NOAB, omdat je kwaliteit gegarandeerd wilt hebben. Dan ben je bij MANDS aan het juiste adres.

Waarom MANDS?

Je bent als ervaren ondernemer ontevreden over je huidige administratiekantoor of accountantskantoor. De tarieven laten je schrikken en je ontvangt onverwachts hoge rekeningen. Je merkt op dat je huidige adviseur zich niet betrokken opstelt, want je krijgt geen juiste en tijdige advies. Met onze jarenlange ervaring, deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid laten wij zien dat het anders en beter kan.

Ben je ook van mening dat het anders en beter kan? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij zullen laten zien dat het anders kan.

MANDS in het kort

We zijn een full service administratie- en belastingadvieskantoor voor de regio Rotterdam en Den Haag. MANDS staat voor betrouwbare en kwalitatieve dienstverlening voor het MKB, en hanteert scherpe en transparante tarieven, simpel en duidelijk.

Sinds 2006 verlenen wij diensten aan ondernemers en hebben ruime ervaring in een groot aantal branches. Daarnaast hebben we een praktijkgerichte opstelling en investeren we continu in een duurzame vertrouwensrelatie met onze klanten. Wij zijn direct betrokken bij onze klanten en denken vanuit ons vakgebied op een ondernemende manier met hen mee. Iedere onderneming heeft een andere aanpak nodig om het best mogelijke resultaat te kunnen behalen. Dat vinden wij, waardoor persoonlijke aandacht voor onze klanten voorop staat.

Wat zijn de tarieven?

Je wilt als ondernemer precies weten wat je van een administratiekantoor kan verwachten. Je wilt vooraf duidelijkheid hebben over de tarieven. Hierover zijn wij transparant. Onze tarieven hangen af van de hoeveelheid werk dat onze specialisten ermee gemoeid zijn. Simpel en duidelijk. Je betaalt als ondernemer een vast bedrag per periode. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en voorkomen we dat ondernemers aan het einde van het jaar plotseling hoge rekeningen ontvangen.

 

Wij hebben  onze werkzaamheden en bijbehorende tarieven ondergebracht in 4 verschillende abonnementen. Hieronder tref je een overzicht aan van onze abonnementen. Je kan via MANDS ook op basis van een uurtarief diensten afnemen.

MANDS administratiekantoor transport biedt een breed aanbod aan diensten. Allereerst adviseren wij je bij het aansturen van jouw onderneming.

Daarnaast zijn de professionals van MANDS administratiekantoor in Rotterdam een toegevoegde waarde voor jouw bedrijf. Waarschijnlijk wordt je in het dagelijkse leven vaak geconfronteerd met diverse uiteenlopende zaken en vragen. Wij kunnen je hierbij begeleiden en staan klaar om jouw vragen te beantwoorden en je problemen op te lossen.

 Administratie

Allereerst wil je jezelf als ondernemer voor 100 procent kunnen concentreren op je onderneming, omdat je liever bezig bent met hetgeen waarin je goed bent. MANDS administratiekantoor transport begrijpt dat goed. Via MANDS heb je geen omkijken naar zaken betreffende je boekhouding. Wij zijn een modern en jong administratiekantoor, waarbij we gebruik maken van de software van Exact Online. Wij gaan uiterst efficiënt en effectief te werk, hetgeen resulteert in een grote kostenbesparing.

 

Belastingadvies

MANDS administratiekantoor transport heeft de expertise in huis om jouw onderneming optimaal te laten presteren in het fiscale speelveld, waarbij we rekening houden met alle fiscale kortingen en besparingsmogelijkheden, zodat je niet onnodig belasting hoeft te betalen.

Wij verzorgen de volgende aangiften:

  • Omzetbelasting
  • Loonheffingen
  • Vennootschapsbelasting
  • Inkomstenbelasting

Bedrijfsadvies

Ben je op zoek naar een financieel adviseur? Bij MANDS ben je dan aan het juiste adres, want we zetten hoog in als het gaat om het geven van bedrijfsadvies. De financiële adviseurs van MANDS administratiekantoor transport denken met je mee, omdat we altijd verder willen gaan dan uitsluitend naar de cijfers te kijken.

 

Jaarrekening

De jaarrekening is de financiële verantwoording van jouw bedrijf. Daardoor is het document een belangrijke bron van informatie voor de bank en de fiscus. Voor de samenstelling van de jaarrekening is de nodige deskundigheid vereist. De professionals van MANDS administratiekantoor transport bezitten de benodigde deskundigheid en ervaring.

Salarisadministatie

Heb je als ondernemer personeel in dienst of ben je van plan om personeel aan te nemen? Hoogstwaarschijnlijk moet je dan een salarisadministratie bijhouden. Dit betekent dat je elke maand op een correcte manier aangifte loonheffingen moet doen en de betalingen moet afdragen aan de Belastingdienst.

Wij weten als geen ander dat het voeren van een salarisadministratie veel onnodige tijd voor je in beslag kan nemen. Daarnaast is het voeren van een salarisadministratie specialistisch werk, want deskundigheid op het gebied van wetgeving en fiscaliteit is een vereiste. Wij kunnen de volledige salarisadministratie voor je verzorgen, waarbij je een vaste prijs per loonstrook betaalt. Met onze jarenlange ervaring en deskundigheid kunnen wij je deze zorg ontnemen.