Niwo aanvraag Eurovergunning

Een van de eisen voor een NIWO aanvraag eurovergunning is dat je de samenstellingsverklaring niwo dient aan te tonen, dit is het geval volgens de NIWO als  je over voldoende middelen beschikt. Dit kan je aantonen door een samenstellingsverklaring t.b.v. niwo aan te leveren bij je NIWO aanvraag Eurovergunning..

Je dient te beschikken over een bedrijfskapitaal van minimaal € 9.000 als je één voertuig inzet plus € 5.000 voor elk extra voertuig dat je inzet. Stel dat je bijvoorbeeld vier voertuigen hebt en dus 4 vergunningen wilt aanvragen, dan is de berekening als volgt: € 9.000 + 3 x € 5.000 = € 24.000. Het kapitaal moet aanwezig zijn in de vorm van risicodragend vermogen.

Niwo verklaring slechts €375

Via ons kan je de Niwo verklaring voor € 375 regelen, indien je een pas gestarte onderneming hebt. Meestal kunnen we de verklaring binnen 1 werkdag verstrekken. Snel en goedkoop! Langer in de business? Ook dan kunnen we de verklaring verstrekken.

Binnen 1 dag geregeld de Niwo aanvraag Eurovergunning

Op afstand geregeld

Alle documenten lever je via e-mail aan, de rest doen wij!

Z

700+ klanten

700+ transportondernemers hebben al een verklaring geregeld via Mands

}

Binnen 24 uur geregeld

Binnen 1 werkdag verstrekken wij de verklaring.

Expertise

We hebben jarenlange ervaring en expertise in de transportbranche.

Oplossingsgericht

We denken graag met je mee en zoeken naar oplossingen.

niwo kredietwaardigheid eurovergunning

Wat zijn de tarieven?

Om een samenstellingsverklaring niwo te kunnen afgeven voor je niwo aanvraag eurovergunning, moeten wij een aantal bescheiden ontvangen. Indien wij de genoemde documenten ontvangen, kunnen wij snel schakelen en binnen 2 tot 3 dagen je voorzien van een verklaring t.b.v. je Niwo aanvraag.

Via MANDS ben je voor € 375,- excl. BTW voorzien van een verklaring die je kunt gebruiken voor de Niwo indien je een recent opgerichte onderneming hebt. De werkzaamheden die wij voor bestaande ondernemingen moeten uitvoeren, omvatten meer aspecten en kunnen per onderneming verschillen, hierdoor kunnen wij geen vaste prijzen hanteren voor bestaande ondernemingen die een samenstellingsverklaring niwo nodig hebben. Vul het offerte formulier in en we voorzien je vrijblijvend van een passend voorstel.

Wat leveren wij?

Indien je een eurovergunning moet aanvragen of verlengen, dan heb je een samenstellingsverklaring niwo nodig. Nadat wij de stukken hebben ontvangen en onze werkzaamheden hebben afgerond, ontvang je de volgende stukken:

  • (Openings)balans
  • Vermogensopstelling
  • Samenstellingsverklaring

De bovengenoemde documenten kan je opsturen bij de aanvraag of verlenging van je eurovergunning. Wij kunnen onze diensten online c.q. op afstand uitvoeren.

Recent opgerichte onderneming en Niwo

Indien je onlangs een onderneming hebt gestart en een Eurovergunning wilt aanvragen, dan kunnen wij een openingsbalans en een vermogensopstelling voor je samenstellen. Via MANDS ben je voor € 375,- excl. BTW voorzien van een verklaring die je kunt gebruiken voor de Niwo. Onze tarieven zijn simpel en duidelijk. Hieronder tref je een overzicht van de benodigde stukken aan:

  • KvK Uittreksel
  • Kopie ID
  • Bankafschrift waarmee het vermogen van minimaal € 9.000 aangetoond kan worden

Wil je direct van onze diensten gebruik maken, vul dan je gegevens in via het contactformulier en wij doen de rest.

Bestaande onderneming en Niwo

Indien je een bestaande onderneming hebt en een NIWO aanvraag Eurovergunning wilt indienen, dan hebben wij meer informatie en documenten nodig om je te kunnen voorzien van een samenstellingsverklaring niwo. Dit is echter per onderneming afhankelijk. Zo kan je bijvoorbeeld een achtergestelde lening hebben, personeel indienst hebben en kunnen er leasecontracten aanwezig zijn.

Hierdoor kunnen wij niet vooraf een vaste prijs hanteren. Wat we wel doen is dat we allereerst de stukken opvragen, deze bekijken en aan de hand hiervan een offerte opmaken. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en wij zullen direct je vraag in behandeling nemen.

Wat is de Niwo Eurovergunning?

De Eurovergunning is de ondernemersvergunning voor transportbedrijven. Bedrijven die actief zijn in het beroepsgoederenvervoer over de weg, moeten in het bezit zijn van de Eurovergunning (NIWO vergunning). Wil je een bedrijf starten in het beroepsgoederenvervoer over de weg, dan moet je dus eerst een Eurovergunning aanvragen. Beroepsgoederenvervoer is het tegen betaling vervoeren van goederen in opdracht van derden. De vergunningplicht geldt voor nationaal en internationaal vervoer met voertuigen met een laadvermogen van meer dan 500 kg. Het laadvermogen staat vermeld op het kentekenbewijs. Een van de voorwaarden is dat een samenstellingsverklaring niwo moet worden opgesteld.

Geïnteresseerd in onze diensten? Wij kunnen onze diensten online c.q. op afstand uitvoeren. Vul dan het contact formulier in. Een adviseur van ons zal direct contact met je opnemen. Wil je liever snel een korte vraag stellen? Via onze chat applicatie kan je live chatten met één van onze medewerkers. Je kan ons natuurlijk ook direct via de telefoon benaderen.

Hoe kan je de kredietwaardigheid aantonen?

Je kan de kredietwaardigheid uitsluitend aantonen met een (openings)balans eventueel aangevuld met een vermogensopstelling, en een verklaring van een lid van NOAB of het Register Belastingadviseurs. Deze verklaring moet zijn opgesteld volgens de bepalingen in het ‘Onderzoeksprotocol aanvraag en verlenging Eurovergunning’, waarover deze deskundigen beschikken.

Wat behoort tot het risicodragend vermogen?

Als risicodragend vermogen worden in ieder geval aangemerkt het eigen vermogen, (aandelen)kapitaal, de (stille) reserves en ten opzichte van alle overige schulden achtergestelde leningen.

Ondernemen is jouw ding; Boekhouden iets minder. Logisch.

Daarom zijn wij er. We helpen je graag verder.

Start een gesprek

010 – 818 32 63

Contact

Goudsesingel 249

3031 EL Rotterdam

Stuur een bericht

info@mands.nl

contactformulier

made with ♥ in Rotterdam