Paychecked behalen zo geregeld!

Paychecked in Transport is door TLN en EVO opgezet als een keurmerk waarmee transportbedrijven kunnen aantonen dat zij hun werknemers het juiste loon betalen. Sinds 1 januari 2017 verstrekt Paychecked aan transportondernemers certificeringen.

Paychecked behalen voor €750

Wil jij je Paychecked certificering behalen? We helpen je graag. Direct goed van start. Alle documenten en de gehele administratie goed geregeld!

Paychecked binnen 1 week geregeld

Op afstand geregeld

Alle documenten lever je via e-mail aan, de rest doen wij!

Z

200+ klanten

200+ transportondernemers hebben al hun Paychecked certificering via MANDS geregeld!

}

Binnen 1 week geregeld

Binnen 1 week geregeld!

Expertise

We hebben jarenlange ervaring en expertise in de transportbranche.

Oplossingsgericht

We denken graag met je mee en zoeken naar oplossingen.

Paychecked en de Norm

De norm heeft tot doel het beperken van risico’s, die voortvloeien uit de Wet Aanpak Schijnconstructies (WAS), voor afzenders (lees: opdrachtgevers) die een vervoersovereenkomst over de weg zijn overeengekomen met een in Nederland gevestigde vervoerder.

Onderwerp van de inspectie is vervoer en werknemers met een arbeidsovereenkomst. Het gaat om medewerkers die direct betrokken zijn bij de uitvoering van de vervoersovereenkomst (zoals onder andere chauffeurs, bijrijders, planners en laad-/lospersoneel). De vervoerder valt hiermee onder CAO Beroepsgoederenvervoer.

Daarnaast zijn vervoersovereenkomsten met ZZP’ers of ondervervoerders onderwerp van de inspectie. Volledige zekerheid over de naleving van de Wet Aanpak Schijnconstructies is niet mogelijk. Daarom is bij de inrichting van deze norm gekozen voor een risicogerichte aanpak. Hierbij wordt gestreefd om de afzender zo veel mogelijk zekerheid te bieden door een werkwijze die mede wordt gestuurd door het beoordelen van risico-indicatoren.

De reikwijdte van Ketenaansprakelijkheid voor het loon leggen wij u graag uit. In het kort: De ketenaansprakelijkheid geldt voor de overeenkomst van goederenvervoer over de weg en de overeenkomst tot het doen vervoeren van goederen over de weg. Het draait om een loonvordering welke uit hoofde van de arbeidsovereenkomst voortkomt. Zolang er sprake is van een arbeidsovereenkomst naar Nederlands recht, maakt het niet waar de arbeid wordt verricht.

Paychecked ondersteuning en begeleiding

Wij adviseren transportondernemingen om de nodige maatregelen te treffen zodoende de keuring oftewel inspectie positief af te kunnen ronden. Wat we concreet voor je kunnen betekenen:

  1. Pre-audit service; We toetsen jouw onderneming en alle relevante gegevens conform de norm.
  2. Advies en begeleiding; Het draait erom dat je de certificering zo snel mogelijk ontvangt. Hierbij adviseren en begeleiden wij je alvorens je een daadwerkelijke PayChecked inspectie laat uitvoeren. Certificering direct een succes.

Aanmelden voor Paychecked

Wil jij je aanmelden bij Paychecked in transport om de keuring binnen te krijgen? Dan dien je het een en ander paraat te hebben alvorens de inspectie kan plaatsvinden. Wij werken samen met inspectie instellingen en kunnen het voorwerk voor jou ‘keuring proof’ maken. Wij kennen de norm en kunnen juist en tijdig adviseren over te nemen acties om met succes Paychecked gekeurd te worden.

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier. Wi je liever snel een korte vraag stellen? Neem dan telefonisch contact op met een van onze adviseurs.

Ondernemen is jouw ding; Boekhouden iets minder. Logisch.

Daarom zijn wij er. We helpen je graag verder.

Start een gesprek

010 – 818 32 63

Contact

Goudsesingel 249

3031 EL Rotterdam

Stuur een bericht

info@mands.nl

contactformulier

made with ♥ in Rotterdam