Op zoek naar een uitzendbureau boekhouder?

Uitzenden is jouw ding; de boekhouding iets minder. Logisch. Je wilt het liefst gewoon lekker ondernemen, zonder gedoe. De administratie, salarisadministratie en belastingen wil je het liefst onderbrengen bij een boekhouder die expertise en ruime ervaring heeft in de uitzendsector. Via MANDS heb je hier geen omkijken naar.

 

Waarom MANDS als uitzendbureau boekhouder?

 

^
Op afstand? Geen probleem

We kunnen onze diensten op afstand verzorgen.

^
Altijd up-to-date administratie

24/7 actuele inzicht in je cijfers en administratie

^
100+ tevreden uitzend klanten

Meer dan 100 tevreden uitzendbureau klanten!

^
Expertise in uitzend

Expertise in de uitzendsector, van SNCU tot NEN 4400 certificeringen!

^
CAO proof!

Begeleiding en expertise in het toepassen van CAO salarissen.

^
Oplossingsgericht

Kom je er niet uit? Geen probleem. We helpen je graag.

De boekhouding geregeld voor een vaste prijs. 

Vraag direct een offerte aan!

Ontvang binnen enkele uren een geheel vrijblijvend offerte! We helpen je graag verder!

 

Snel schakelen en direct regelen? 

Bel of mail ons. We helpen je graag verder!

Een boekhouder met expertise in de uitzendsector

 

Boekhouder uitzendbureau met expertise? We leggen het je graag uit. We hebben veel ervaring en affiniteit met jouw sector. Van NEN 4400 certificeringen tot aan SNCU controles. Ook voor het juist toepassen van de CAO voor de salarisadministratie! Via MANDS heb je hier geen omkijken naar!

SNA Keurmerk

Wil je het SNA keurmerk behalen? Heb je binnenkort een inspectie? We hebben jarenlange ervaring inzake de NEN 4400 certificering. Via MANDS is alles binnen no time SNA proof!

Salarisadministratie

Voor een ondernemer in de uitzendsector is de salarisadministratie van groot belang. Geheel uitbesteden of een audit vanuit ons kant? Alles is mogelijk.

100+ uitzendbureau’s

Met trots kunnen we aangeven dat we meer dan 100 uitzendondernemers bijstaan. Van uitzendbureau’s en detacheringsbureau’s, tot aan payroll- en wervingsbureau’s.

CAO Uitzendbureau

 Specialisme op het gebied van CAO voor uitzendbureau ondernemers. ABU of NBBU? Geen probleem. Via MANDS is goed geregeld!

SNCU Specialist

Is er een controle vanuit de Stichting SNCU? De salarisadministratie niet conform de CAO? Geen paniek. We helpen je graag verder.

En… overtuigd?

We hebben ons best gedaan om je te laten zien wat er allemaal mogelijk is via MANDS. Ben je overtuigd? Vraag dan direct een offerte aan.

uitzendbureau en boekhouder

Samenwerken met MANDS?

Uitzenden is jouw ding; de boekhouding iets minder. Logisch. Je wilt het liefst gewoon lekker ondernemen, zonder gedoe. Uitdagingen en veranderende regels? We weten dat je creatief bent en kijkt naar wat wel kan. Natuurlijk verwacht je dit ook van je uitzendbureau boekhouder.

Wij denken met onze klanten mee. Voor ieder uitzend ondernemer hebben we een passende oplossing. De boekhouding moet uiteraard up to date zijn. Je wilt 24/7 toegang hebben tot je cijfers, zodat je sturing kan geven aan je bedrijf. Ook wil je belasting besparen waar dit kan. Wij helpen je graag.

boekhouder voor de uitzendsector

De betere uitzend boekhouder!

NOAB is dé brancheorganisatie voor boekhouders die zich richten op het MKB. Het NOAB-lidmaatschap wordt pas toegekend als een uitzendbureau boekhouder zich richt op kwaliteit en aan een pakket van verschillende eisen voldoet.

Mands is volwaardig NOAB-lid. Met trots kunnen wij dit roepen. Onze verklaringen, prognoses en cijfers worden door banken, overheidsorganisaties en kredietverstrekkers goedgekeurd.

Uitzendbureau en SNCU?

De SNCU (Stichting Naleving CAO voor Uitzendkrachten) geeft voorlichting over de CAO voor Uitzendkrachten en ziet toe op naleving van de CAO. Zo wordt er gezorgd voor eerlijke beloning van uitzendkrachten en een gelijk speelveld voor uitzendondernemingen.

Waar nodig treedt de SNCU op als handhaver. Dit gebeurt wanneer de SNCU op basis van de door jou aangeleverde gegevens een vermoeden heeft dat de CAO-regels niet correct zijn nageleefd. Om te bepalen of dit inderdaad zo is, wordt een afspraak gemaakt bij jouw onderneming om een controle ter plekke te verrichten.

Wij hebben veel ervaring in SNCU controles en kunnen hoge boetes voorkomen. Heb je nog vragen? We staan je graag te woord.

SNA Keurmerk en uitzend boekhouder

Ondernemingen die het SNA Keurmerk mogen voeren, moeten voldoen aan de gestelde eisen in de NEN 4400-1 norm. Deze norm is voor in Nederland gevestigde ondernemingen die arbeid ter beschikking stellen en/of werk aannemen. Het SNA Keurmerk is ontwikkeld om de risico’s voor inleners van arbeid en uitbesteders  van werk te beperken.

Bedrijven met het SNA Keurmerk worden periodiek gecontroleerd op het nakomen van hun verplichtingen voortvloeiend  uit arbeid, waardoor het risico voor de inlener en uitbesteder van werk wordt beperkt.

We zijn specialist op dit gebied en kunnen je hierin begeleiden. We helpen je graag verder.

Ondernemen is jouw ding; Boekhouden iets minder. Logisch.

Daarom zijn wij er. We helpen je graag verder.

Start een gesprek

010 – 818 32 63

Contact

Goudsesingel 249

3031 EL Rotterdam

made with ♥ in Rotterdam