Tarieven

Tarieven Administratiekantoor MANDS

Natuurlijk wil je als ondernemer precies weten wat je van een administratiekantoor kunt verwachten. Je wilt vooraf duidelijkheid hebben over de tarieven. Hierover zijn wij transparant. Onze tarieven hangen af van de hoeveelheid werk dat onze specialisten ermee gemoeid zijn. Simpel en duidelijk. Je betaalt als ondernemer een vast bedrag per periode. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent en voorkomen we dat ondernemers aan het einde van het jaar plotseling hoge rekeningen ontvangen.

Wij hebben dan ook onze werkzaamheden en bijbehorende tarieven ondergebracht in diverse verschillende abonnementen. Hieronder tref je een overzicht aan van onze abonnementen.

Indien gewenst kan ook een uurtarief afgesproken worden. Hierbij moet je met name denken aan werkzaamheden die buiten de reguliere administratie vallen, zoals het samenstellen van jaarrekeningen, prognoses opmaken, begeleiden van boekencontroles, inspectiewerkzaamheden, controlewerkzaamheden, etc..

Wil je meer informatie over onze tarieven of direct een offerte ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Valt jouw onderneming buiten deze pakketten? Dan heb je maatwerk nodig. Neem vrijblijven contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De genoemde bedragen zijn maandelijkse vanaf tarieven, exclusief 21% BTW.